18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Morderca pieska na wolnosci
Og0rek • 2019-11-23, 1:24
Witam zapewne wszyscy kojarzycie sadyste jakim jest Rafal B.
od dwóch miesięcy jak nie więcej jest on na wolności,dziwne że nikt o tym nie mówi.Z tego co rafał codziennie dodaje na swoje relacje na instagramie można wywnioskować że ma się bardzo dobrze,imprezuje i caly czas jezdzi po Polsce.

Uwaga! Drastyczne nagranie z tego zdarzenia!

Zgłoś
mygyry 2019-11-23, 8:04 7
Ale co kurwa z tego , kogo to obchodzi? Po chuj w ogóle miałby siedzieć w więzieniu za psa? Dojebać z 50tys kary i od chuja prac społecznych i pa pa
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-11-23, 8:10 1
Ufff czyli za zabicie kota mi nic nie grozi...
Zgłoś
L................r 2019-11-23, 8:34 4
someone1 napisał/a:

hahahhahaha a ja dostalem piatke w zawisach za bombe na gosciu ktory bił rórke o czym my mowimy ,krzywda adekwatna do zbrodni ,z tym ,ze ja jakol malolat lewy bo"hero" chiclaem wypasc dobrze a dostalem po dupie i od policji i od sadu , a gosc tego pokroju z takim naglosnieniem sprawy jeszcze daje zdjecia z melanzy ,brzydze sie takim scieerem szkoda ,ze nie mialem okazji spotkac tego kolezki ,naprawde to nie jest kwestia chwalenia sie czy udowadniania osobom z internetu ktorych na oczy nie zobacze co to nie ja ,ale naprawde mialby problem . to jest kategorria najgorszego scierwa jakie moze byc taki manaus in poland.

Witam w klubie! Ja dostałem zawiasy za napaść jak dowiedziałem się, że stary oblech lekarz klepnał moją dziewczynę w tyłek żałuję tylko tego, że nie przywaliłem mu mocniej
Zgłoś
Juzef_Rzelazin 2019-11-23, 8:54 3
L_Etranger napisał/a:

Witam w klubie! Ja dostałem zawiasy za napaść jak dowiedziałem się, że stary oblech lekarz klepnał moją dziewczynę w tyłek żałuję tylko tego, że nie przywaliłem mu mocniej

someone1 napisał/a:

hahahhahaha a ja dostalem piatke w zawisach za bombe na gosciu ktory bił rórke o czym my mowimy ,krzywda adekwatna do zbrodni ,z tym ,ze ja jakol malolat lewy bo"hero" chiclaem wypasc dobrze a dostalem po dupie i od policji i od sadu ,

Jak zwykle, sami niewinni.

Mógłby się wypowiedzieć tutaj ktoś, kto został skazany i sam uważa, że słusznie?

Czy mamy tutaj tylko rycerzy ortalionu, którzy wdają się w bójkę, bo nie potrafią opanować swoich prymitywnych odruchów a później zmyślają absurdalne powody, które mają na celu usprawiedliwienie ich prymitywizmu?
Zgłoś
poligon6 2019-11-23, 9:00 13
Ale się zesrały sadolowe pizdeczki. Pies leżał na drodze to go przejechał i chuj. Co najwyżej właściciele moga dochodzić rekompensaty za stracone mienie.

Pojmijcie kafle, jeżeli kundel szwenda się bez opieki, na drodze czy twojej własności to jak najbardziej można go odjebać by nie stwarzał zagrożenia. Amen.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
klawyzwawy 2019-11-23, 9:12
Konto prywatne.
Zgłoś
Robertuss 2019-11-23, 9:14 2
Skurwysyn żeby zdechł
Zgłoś
jinn 2019-11-23, 9:23 1
Co za łach robi zdjęcie 15-tu dwustuzłotówek na tle kierownicy od passata?
Zgłoś
b................3 2019-11-23, 9:24 15
poligon6 napisał/a:

Ale się zesrały sadolowe pizdeczki. Pies leżał na drodze to go przejechał i chuj. Co najwyżej właściciele moga dochodzić rekompensaty za stracone mienie.
Pojmijcie kafle, jeżeli kundel szwenda się bez opieki, na drodze czy twojej własności to jak najbardziej można go odjebać by nie stwarzał zagrożenia. Amen.

Pewnie codziennie ktoś trafia swoim samochodem psa
Różnica jest tylko taka, że ten gostek zrobił to celowo. Poszedł siedzieć jak za psa czyli już jest na wolności.
Ciekawi mnie czy zrobili mu jakieś badania czy olali sprawę, bo jeśli ten koleś to psychopata albo ma jakieś podobne zaburzenie osobowości, to jest bardzo prawdopodobne, że człowieka też byłby w stanie zabić bez najmniejszego problemu, tym bardziej, że raczej nie należy do inteligentnych, bo gdyby był, to by nie wrzucał do internetu nagrania jak celowo najeżdża na psa.
Większość takich ludzi zaczynała od celowego zabijania zwierząt.
Moim zdaniem powinni go dobrze przebadać, bo może się okazać, że za jakiś czas znowu o nim usłyszymy. Na takich ludzi nie działa kara, nie uczą się na błędach, powinno się ich izolować od społeczeństwa do końca ich dni.
Zgłoś
L................r 2019-11-23, 9:25 10
Maciek_z_Grosaru napisał/a:

Mógłby się wypowiedzieć tutaj ktoś, kto został skazany i sam uważa, że słusznie?
Czy mamy tutaj tylko rycerzy ortalionu, którzy wdają się w bójkę, bo nie potrafią opanować swoich prymitywnych odruchów a później zmyślają absurdalne powody, które mają na celu usprawiedliwienie ich prymitywizmu?

Ehhh ale pierdolisz.... Ja nie powiedziałem, że jestem niewinny. Zrobiłem co zrobiłem i poniosłem za to konsekwencje. Proste jak jebanie. Blisko mi osoba jest napastowana to zareagowałem jak uważałem. Ja wiem, że Ty byś pewnie tego goscia przepraszal jeszce ,jeżeli wogole byś coś zrobił ale to świadczy oTobie
Zgłoś
poligon6 2019-11-23, 9:27 2
bakus1233 napisał/a:

Różnica jest tylko taka, że ten gostek zrobił to celowo. Poszedł siedzieć jak za psa czyli już jest na wolności.
Ciekawi mnie czy zrobili mu jakieś badania czy olali sprawę, bo jeśli ten koleś to psychopata albo ma jakieś podobne zaburzenie osobowości, to jest bardzo prawdopodobne, że człowieka też byłby w stanie zabić bez najmniejszego problemu, tym bardziej, że raczej nie należy do inteligentnych, bo gdyby był, to by nie wrzucał do internetu nagrania jak celowo najeżdża na psa.
Większość takich ludzi zaczynała od celowego zabijania zwierząt.
Moim zdaniem powinni go dobrze przebadać, bo może się okazać, że za jakiś czas znowu o nim usłyszymy. Na takich ludzi nie działa kara, nie uczą się na błędach, powinno się ich izolować od społeczeństwa do końca ich dni.

Rozjechał psa bo bydle leżało na drodze i stwarzało zagrożenie na drodze. Pewnie nie pierwszy raz tam leżało. swoją drogą jakby jakis kundel stwarzał zagrozenie czy to na drodze czy dla ludzi też bym likwidował zagrożenie.

To że jest debilem i wrzucił to do nety świadczy tylko o tym że jest półmózgiem. Chyba się nie orientowal ilu jest teraz ludzi co psom dupska lizom i piesek dla nich jest całym światem.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-11-23, 9:30 5
spijay13 napisał/a:

Kurwa jakim cudem ? on chodzi na wolności i nikt chuja nie odjebał podajcie mi jego adres albo cokolwiek żeby go odnaleźć!!!! ROZKUwie Mu łeb!!!

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Sk8 2019-11-23, 9:30 1
Dajcie mi go w moje delikatne rączki
Zgłoś
żmij 2019-11-23, 9:31 6
Maciek_z_Grosaru napisał/a:

Ja. Zostałem słusznie i zasłużenie skazany za jazdę motocyklem marki Jawa 350 TS bez wymaganych uprawnień. Faktycznie, prawo jazdy miałem tylko kategorii B. Zostałem ukarany przez Kolegium Ds. Wykroczeń w Katowicach karą grzywny w kwocie 30 000 zł + 5000 zł kosztów sądowych.
Zaraz po tym dorobiłem kat. A.
Pozdrawiam.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
BooooomHeadshot 2019-11-23, 9:34 7
poligon6 napisał/a:

Rozjechał psa bo bydle leżało na drodze i stwarzało zagrożenie na drodze. Pewnie nie pierwszy raz tam leżało. swoją drogą jakby jakis kundel stwarzał zagrozenie czy to na drodze czy dla ludzi też bym likwidował zagrożenie.
To że jest debilem i wrzucił to do nety świadczy tylko o tym że jest półmózgiem. Chyba się nie orientowal ilu jest teraz ludzi co psom dupska lizom i piesek dla nich jest całym światem.

Piwo przez missclick. Jaki ty jesteś pierdolnięty. W takim przypadku dzwoni się na policję, a ona zapewne przysyła weterynarza, z którym dany samorząd ma umowę i on zabiera takie zwierzę. Niestety trafiają się takie bezmózgi jak ty o ten pajac powyżej, którym się wydaje, że robią dobrze. Miej nadzieję, że ktoś z twojej rodziny nie straci przytomności na drodze, bo jakiś bohater postanowi wyeliminować zagrożenie w taki sam sposób.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów