📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rwał jego mać, zrobiłeś mi chęć na tę pierdoloną grę teraz..Prawie o niej zapomniałem.
Brind'amour napisał/a:
No naprawdę super. Zaproponowałbym wyjście na dwór ale już pewnie za późno.
To po co tu siedzisz? Sam może byś wyszedł na dwór? I nie mówię o podróżowaniu po mieście w simsach.
recelo napisał/a:
Fajny mod, gdyby nie to że nie lubię przechodzić gry 2 razy to może był zagrał
kampania solo ssie jak huj
4vs 4 na co-pi sobie strzel to dobiero zobaczysz uroki tej gry
Kurde no. Zagrałbym. Ale oryginał mi działa strasznie słabo. A jak miałem pirata to działał idealnie i L4D1 i L4d2
Nie ma to jak komputer 7-mio letni
Nie ma to jak komputer 7-mio letni
teletuby powinny czerwoną torebką się bronić
Cała ta gierka jest taka wybitnie trudna? Tzn. zabija się jakieś potworki które nie umieją się poruszać i padają na hita?
nanab, zobacz sobie jakieś gameplaye na youtubie. Tych potworków jest często mnóstwo i atakują z każdej strony, a poziomy trudności są cztery - na najwyższym to Ty padasz na hita. Oprócz tego są również inne rodzaje zombie, m.in. Tank (wielki mutant z dużą ilością HP, często jego wjazd w drużynę oznacza koniec gry), Spitter (pluje kwasem), Boomer (jeśli podejdziesz zbyt blisko, oslepi Cię swoją mazią, która w dodatku przyciąga wszystkie zombie i powoduje, że atakują tylko Ciebie) i najciekawsza Witch (pojawia się w losowo wybranych miejscach pod postacią płaczącej wiedźmy. Po podejściu zbyt blisko atakuje drużynę, ciężko ją zabić a sama ma parę w łapie )... Dodaj do tego możliwość gry online w wielu trybach (np. gdy jedna drużyna to ludzie, a druga to zombie) i masz świetny tytuł na sadystyczne wieczory.
Są oczywiście poziomy trudności, czasami trzeba nieźle się napocić (oczywiście nie solo) by dany poziom ukończyć. Do tego można dodać tryb gdy walczysz nie tylko z "potworkami" ale też z ludźmi, którzy wcielają się w wybitniejsze jednostki wroga.
Wszyscy, którzy tak pierdolą o wychodzeniu na pole pewnie sami maniaczą jakieś tibie i CS'a... A nawet jeśli nie, to na chuj ten tryb życia wciskać innym. Nawet jeśli autor siedzi 24h na dobę przed kompem to daje ci satysfakcje fakt, że jesteś od niego lepszy o 15 minut dziennie, bo to jest czas, aby się wylać i coś opierdolić?
Zacny filmik Panie kapitanie
Brind'amour napisał/a:
No naprawdę super. Zaproponowałbym wyjście na dwór ale już pewnie za późno.
Zamiast pisać takie debilne komentarze, to sam rusz dupę sprzed komputera. ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów