📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
htp napisał/a:
Przecież oni nie wynaleźli opony, a chyba Dunlop.
Nie wynaleźli ale odkryli pewien zastosowanie prewencyjno-zapobiegawcze-odstraszające do tego brak kosztów utrzymania zwyroli w więzieniu. Kto by pomyślał że zwykła zużyta opona ma tak wielkie znaczenie w zwalczaniu przestępczości.
żmij napisał/a:
Gdzie jest ciąg dalszy? Końcówkę ucięło.
Obu mężczyzn wraz z dzieckiem profilaktycznie przetransportowano na front, tak dla zasady
Koniec.
Janko napisał/a:
Jajiś kurwa pojeb
smc napisał/a:
Co za cwel.
Głupi chuj z niego.
croyna napisał/a:
dlaczego nie kopnął go w łeb
Bo nie chciał go skrzywdzić, tylko jaja sobie takie robił. Ale oczywiście jakaś kurwa co się nie zna na żartach, musiała się dojebać do gostka.
kacapy to biali podludzie
zbynekmaslanka napisał/a:
Nie oceniałbym tego tak pochopnie, nie wiadomo co mały wcześniej zmalował
Urodził się
motylekwbrzuchu napisał/a:
Głupi chuj z niego.
Bo nie chciał go skrzywdzić, tylko jaja sobie takie robił. Ale oczywiście jakaś kurwa co się nie zna na żartach, musiała się dojebać do gostka.
Ściągnij stringi z oczu
darek1234 napisał/a:
Ściągnij stringi z oczu
Ale z ciebie sztywniak. Dzieci Lachów to przybijaliście do płotów, ale jebnąć dla zabawy małemu kacapkowi w łeb to już nie wypada.
Jest na tym nagraniu coś co ci się spodoba - spójrz na miniaturce jaki wzór układa się na posadzce obok prawej nogi wesołego gościa.
Może gość był wysłany z przyszłości a ten młody to przyszły atomowy dyktator, chuj wie.
Boże to moje marzenie jest podejść do takiej małej kurwy i wjechać mu buciorem w ryja. Jak się kiedyś okaże że jestem chory na raka i został mi miesiąc życia to spełnie swoje marzenie i zrobię coś takiego.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Ale z ciebie sztywniak. Dzieci Lachów to przybijaliście do płotów, ale jebnąć dla zabawy małemu kacapkowi w łeb to już nie wypada.
Jest na tym nagraniu coś co ci się spodoba - spójrz na miniaturce jaki wzór układa się na posadzce obok prawej nogi wesołego gościa.
Dzieci Lachów powiadasz... A jak tam palenie Żydków w kościołach w Jedwabnem, dziadek i babcia opowiadali?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów