Dużo krwi, latających głów i ramion czyli kompilacja podstawowych fatality jakie można znaleźć w grze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stare Fatality z MK było w chuj lepsze.
Myślą, że na lepsza grafika = lepsza grywalność ;|
Myślą, że na lepsza grafika = lepsza grywalność ;|
Narazie sciagnalem demko i nawet niezle sie grało, ciosy z x-ray całkiem fajna innowacja Warto sobie będzie przypomniec mortala w nowej szacie graficznej aha i dobrze że nie ma tych pojebanych bablity, animality :/ (chyba że się myle! :/)
Ale to odrywanie rąk znudziło mi się już po pierwszym filmiku, nie mówiąc już o graniu... Dobry był klaun i jego taniec (taki czarny humor ) i może coś jeszcze bym znalazł ale ogólnie nuda. I nie ma wykorzystywania otoczenia.
BylemSieWysrac napisał/a:
haha chuj wam w dupe PCtowcy , ps3forLife
Nie chce cię martwić, ale tego posta pisałeś z PCta... Homo?
sebs-88 napisał/a:
Narazie sciagnalem demko i nawet niezle sie grało, ciosy z x-ray całkiem fajna innowacja Warto sobie będzie przypomniec mortala w nowej szacie graficznej aha i dobrze że nie ma tych pojebanych bablity, animality :/ (chyba że się myle! :/)
Jeśli się nie mylę, to x-ray widizałem juz w jakiejś grze ładne kilka lat do tyłu. Ale fakt, troszke człowiek żałuje braku konsoli. Bo dla takich gier warto ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów