Mortal Kombat powraca po 16 latach na PC
03 lipca 2013 ( światowa data premiery )
02 sierpnia 2013 ( data wydania w Polsce )
A wy kurwy PC-towe. Może jeszcze tekkena wydadzą na PC?! Ale dobra. Na PC to i tak będą grać piraci, którzy pograją z tydzień i chuj w dupe. Na PC to nie ten klimat, co na konsoli, gdy przyjdzie koleżeństwo różnorakie i napierdala się w mortala, przy browarach. Ni chuja, zapomnijta o tym.
Putin la Puta KaputA wy kurwy PC-towe. Może jeszcze tekkena wydadzą na PC?! Ale dobra. Na PC to i tak będą grać piraci, którzy pograją z tydzień i chuj w dupe. Na PC to nie ten klimat, co na konsoli, gdy przyjdzie koleżeństwo różnorakie i napierdala się w mortala, przy browarach. Ni chuja, zapomnijta o tym.
A wy kurwy PC-towe. Może jeszcze tekkena wydadzą na PC?! Na PC to nie ten klimat, co na konsoli, gdy przyjdzie koleżeństwo różnorakie i napierdala się w mortala, przy browarach. Ni chuja, zapomnijta o tym.
gry-online.pl/S016.asp?ID=20627
Wymagania o.o
Core i5 2.6 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 560 lub lepsza), Windows Vista/7/8
Nie żeby coś ale kurwa port z 7 letniej konsoli wymagający takiego sprzętu O.o ?
Procek za 800zł , ram za 150 zł , karta za 600zł , do tego dysk za 250zł , zasilacz za 200zł , płyta za 300 zł i obudowa za stówke czyli potrzeba nowego komputera za 2 i pół tysiaka o.o . Ile osób ma takiego kompa ?
Ps:Nowa kosztuje 65 zł nie jest źle , ale mogę sobie pomarzyć o grze na Athlonie x4 631 , 4gb ramu i Gt 210 1gb ;_;