18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
markross 2013-06-26, 2:13 7
Seria mortal kombat to klasa sama w sobie, w 9 fatality miażdżą!!! Szykujcie się na sadystyczne widoczki
Zgłoś
w................r 2013-06-26, 2:24
Za MK zawsze piwko ;p Wychowałem się na 1/2/3
Zgłoś
Massdeath 2013-06-26, 3:52 9
Echis napisał/a:

A wy kurwy PC-towe. Może jeszcze tekkena wydadzą na PC?! Ale dobra. Na PC to i tak będą grać piraci, którzy pograją z tydzień i chuj w dupe. Na PC to nie ten klimat, co na konsoli, gdy przyjdzie koleżeństwo różnorakie i napierdala się w mortala, przy browarach. Ni chuja, zapomnijta o tym.

Oj jo joj skoczyła gula, bo niektórzy będą mieć za darmo to na co twoi rodzice ciężko pracowali a ty wybłagałeś

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
przemas1234 2013-06-26, 5:12
pierdoleni pctowcy w końcu dostaną porządną giere .

Zgłoś
yaiba 2013-06-26, 8:16
zawsze jak widzę Mortal Kombat mam ochote komuś za*ebać lepe.
dziś mam ochote wysprzęglić autorowi tematu za beznadziejną jakość obrazu, jakby to conajmniej był MK4...

Putin la Puta Kaput
Zgłoś
T-Will 2013-06-26, 8:24 2
Echis napisał/a:

A wy kurwy PC-towe. Może jeszcze tekkena wydadzą na PC?! Ale dobra. Na PC to i tak będą grać piraci, którzy pograją z tydzień i chuj w dupe. Na PC to nie ten klimat, co na konsoli, gdy przyjdzie koleżeństwo różnorakie i napierdala się w mortala, przy browarach. Ni chuja, zapomnijta o tym.

Zobaczcie go, mamusia kupiła mu konsolkę na gwiazdkę i teraz spina dupkę.
Poza tym nie masz racji kretynie, już Ci napisali dlaczego.
Zgłoś
mr_9mm 2013-06-26, 8:29 16
Echis napisał/a:

A wy kurwy PC-towe. Może jeszcze tekkena wydadzą na PC?! Na PC to nie ten klimat, co na konsoli, gdy przyjdzie koleżeństwo różnorakie i napierdala się w mortala, przy browarach. Ni chuja, zapomnijta o tym.

i inni mający takie durne zdanie. Masz 19 lat, a Mortal Kombat powstał w 1992 na automaty(czyli kuźwa jest starszy od ciebie), a rok później na PC. Powtarzam: na PC. Pierwsza jako-taka konsola z serii playstation(chyba że masz inną konsole, chuj mnie to obchodzi) pojawiła się w Europie w 1995 -> PS(X) . Masz tutaj jak nie wierzysz:
gamestar.pl/news/368368_2/Mortal.Kombat..historia.serii.html lub tutaj . I co powiesz na to?
A za "kurwy" powinieneś dostać warna
Ucz się ładnie, to starzy kupią tobie kolejnego "mortala"
Szach-mat mlekożłopie.
ps
Za MK zawsze piwo!

Zgłoś
RavenRR 2013-06-26, 9:14
Ten kawałek zawsze będzie wymiatał
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-06-26, 11:14 1
HiHtitmamnan napisał/a:

zajebiście mi się podoba zarówno filmik jak i muzyka!
btw nie mogę zrozumieć "spikera" co ciągle mówi "test your mic" ?

"Pomiędzy walkami dodano też specjalne testy umiejętności (Test Your Might), polegające na łamaniu, kolejno: rzędu desek, głazu, stali, rubinu i diamentu. "
Zgłoś
zarpion 2013-06-26, 12:20
mam już na X360 ale będę zasysał, potem tylko 2 pady i na wykłady... z Motalem jestem od MK2(na czarno białym telewizorze się popylało Scorpionem jako gówniarz :d) i grałem już w każdą część od 4 prawie każdą oryginalną kupowałem - wiecie, szacunek dla twórców z Midway i teraz z NS.
Zgłoś
plackie 2013-06-26, 13:00
znowu cala gra skorpionem
Zgłoś
Suguru 2013-06-26, 13:29
Jeszcze tydzien i bedzie sie dzialo ^^
Zgłoś
d................7 2013-06-26, 14:48 1
Powołując się na to źródło :
gry-online.pl/S016.asp?ID=20627

Wymagania o.o
Core i5 2.6 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 560 lub lepsza), Windows Vista/7/8

Nie żeby coś ale kurwa port z 7 letniej konsoli wymagający takiego sprzętu O.o ?

Procek za 800zł , ram za 150 zł , karta za 600zł , do tego dysk za 250zł , zasilacz za 200zł , płyta za 300 zł i obudowa za stówke czyli potrzeba nowego komputera za 2 i pół tysiaka o.o . Ile osób ma takiego kompa ?

Ps:Nowa kosztuje 65 zł nie jest źle , ale mogę sobie pomarzyć o grze na Athlonie x4 631 , 4gb ramu i Gt 210 1gb ;_;
Zgłoś
ValvePlsFix 2013-06-26, 14:57
@draxan źle kombinujesz... karty w nowym procesie technologicznym są bardziej opłacalne, a procek może być C2D E5200@3.5ghz, karta hd4850 więc nie słuchaj ich bajek jedyne potwierdzone info to 4gb ramu i windows 7 hahah
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-06-26, 14:59
draxan97 napisał/a:

Powołując się na to źródło :
gry-online.pl/S016.asp?ID=20627

Wymagania o.o
Core i5 2.6 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 560 lub lepsza), Windows Vista/7/8

Nie żeby coś ale kurwa port z 7 letniej konsoli wymagający takiego sprzętu O.o ?

Procek za 800zł , ram za 150 zł , karta za 600zł , do tego dysk za 250zł , zasilacz za 200zł , płyta za 300 zł i obudowa za stówke czyli potrzeba nowego komputera za 2 i pół tysiaka o.o . Ile osób ma takiego kompa ?

Ps:Nowa kosztuje 65 zł nie jest źle , ale mogę sobie pomarzyć o grze na Athlonie x4 631 , 4gb ramu i Gt 210 1gb ;_;

z tymi cenami to trochę przesadziłeś , poza tym wystarczy wymienić z reguły procek , ram i kartę graficzną ewentualnie jeszcze płytę główną
A na gry online zostały podane zalecane wymagania a nie minimalne ;
Procesor: Core Duo 2,4 GHz lub Athlon X2 2,8 GHz
Pamięć operacyjna: 2 GB
Karta grafiki: GeForce 8800 GTS lub Radeon 3850, kompatybilna z DirectX 10
System operacyjny: Vista, 7 lub 8 (32-bitowe)

A tak poza tym jeśli chcesz grać w najnowsze gry masz dwa wybory ; albo co kilka lat kupujesz części albo konsolę (na allegro można co jakiś czas dorwać używane sprawne PS3 za około 320-350zł )

co ja będę tłumaczył jak cię nie stać to nie graj i już
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów