Moskiewskie wyścigi równoległe dla samochodów z mocą powyżej 500KM. Zawody odbywają się na prywatnym, należącym do rosyjskich oligarchów torze o długości 4 mil. Startujący mierzą się na dystansie 1 mili. W tym roku po raz pierwszy w imprezie wystartował Polak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Prawda jest taka, że wygrał samochód, a nie kierowca, bo GT-Ry są wyposażone w launch control, więc jedyne co kierowca miał do zrobienia to wciśnięcie gazu w podłogę i puszczenie hamulca, ewentualnie korygowanie toru. Oczywiście nie zmniejsza to satysfakcji z dokopania ruskowi
fabet nie do końca macie tu info na bieżąco. racingforum.pl/index.php?showtopic=69730&pid=988506&st=1960&am...
@BarnabaTheDog
Uszy byś sobie umył czasami.
Uszy byś sobie umył czasami.
Swoją drogą, ten drugi to też chyba GTR.
Przynajmniej oni maja gdzie sie "wyszalec" we wmiare kontrolowanym miejscu - gdzie nie ma przechodniow i innych samochodow w ktore moznaby sie wbic...
Swoja droga pogratulowac GT-Ra... ja bym do tego mial 300 KM za malo
Swoja droga pogratulowac GT-Ra... ja bym do tego mial 300 KM za malo
dwoch osiolkow pasazerow -niepotrzebny balast! Byloby jeszcze szybciej
"Ale zapierdalasz... Dostaniesz mandat..."
miało powiedzieć gdzie jest meta, nie jest do konca dobrze oznaczona, był to pierwszy start i dlatego we dwóch, widocznie potrzebował podpowiedzi jak sie ustawić na starcie i gdzie hamować.
poza tym fajnie jak ruskie wypisują ze mają po 700KM a "nasz" GTR ma jakies 630-650 bo program sam sie dostaraja do jakości wlanego paliwa i go rucha w dupe to znaczy ze ruskie lubią trochę zawyżać.
prosta jest dla szybkich samochów zaś zakręty dla szybkich kierowców, tyle w temacie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów