📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
nie chcę się wypowiadać bo ze mnie taki mechanik, jak z koziej dupy trąba ;] ale na moje oko to główna przyczyną zaistniałego incydentu było za niskie zawieszenie
Kamerzysta wyprzedził pędzącego monstera...
Czemu jak wyskoczył to nie uciekał od razu ?
<16 "a kysz" z tego forum...
Czemu jak wyskoczył to nie uciekał od razu ?
Tłok jednozaworowy nie miał przełożenia na panewkę dwuosiową z przejściem na transformator pięcioigłowy i jebnęło
rozpierdalają mnie ludzie którzy, jak stracą trakcje to dają jeszcze mocniej w pizdę...
@up
trakcji można nie mieć na lodzie czy przy dużym momencie na asfalcie, ale gdzie tu przyczepność w błocie ?
Inaczej by nie wyjechał jak by nie da łw pizde...
trakcji można nie mieć na lodzie czy przy dużym momencie na asfalcie, ale gdzie tu przyczepność w błocie ?
Inaczej by nie wyjechał jak by nie da łw pizde...
cipa za kierownicą - klęska.
stragik napisał/a:
Pytanie na poważnie: co tak pięknie jebnęło?
Tłok jednozaworowy nie miał przełożenia na panewkę dwuosiową z przejściem na transformator pięcioigłowy i jebnęło
Gówno prawda ! wielcy mechanicy się znaleźli, a kurwa nie wiedzą jak silnik wygląda
Otóż w silniku siedzą sobie chomiki, które zapierdalają w kółkach(jeden litro pojemności silnika=10 chomików).
Powiedzmy, że on w tym gównie miał silnik z 8 litrów to daje nam 80 chomików. Te chomiki tak zapierdalały żeby to gówno z błota wyciągnąć, aż im się kółeczka pozapalały biedne chomiczki.
Show must go on. Wiedząc, że nie przejedzie zrobił fajerwerki.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów