Akcja wczoraj na BR-101 w Balneário Camboriú w stanie Santa Catarina. Niedoszli piloci to 46-letni Artino Roseto z Itapemy oraz 38-letni Jonas Justino z Tijucas
Duplikat tematu Efekt zderzenia...
zgłoszony przez Henta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
dobrze ze kask byl bo by se leb obil
Zawsze się zastanawiałem czy w takiej sytuacji mają ten moment refleksji przed przyjebaniem w przeszkodę? Przy tej prędkości to ułamki sekund. Zaliczyłem kiedyś solidnego dzwona w samochodzie i był ten moment "no i chuj i cześć" kiedy już widzisz nieuniknione
10/10
_RottenFetus_ napisał/a:
No i na chuj jakiś kombinezon, na chuj wyobraźnia. Lepiej na pełnej kurwie przypierdolić w ciężarówkę, a wszystko to na lekkim łuku.
No kurwa debile. Najbardziej mi szkoda kierowcy tej ciężarówki, bo przez tych debili pewnie będzie musiał biegać i składać zeznania, i mogą mu auto na chwilę zatrzymać na okres oględzin rzeczoznawcy.
A jak mu coś w autku znajdą, to będzie miał przejebane jeszcze bardziej. I to przez jakiegoś kutasa na motorku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów