Fajne rozwiązanie na te korki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lalf
jak już poprawiasz to upewnij się, że sam troszkę więcej wiesz... motocykl nie motor.. tak tak to duża różnica.
jak już poprawiasz to upewnij się, że sam troszkę więcej wiesz... motocykl nie motor.. tak tak to duża różnica.
up tak strasznie chciałeś coś napisać?? trzeba było zajrzeć do słownika. W języku polskim określenie motor jest potoczną nazwą "motocykla"
co za sztywny kutas wstawil taki filmik. nawet się nie wyjebali na tych motorach
Gość jest cieńki, nie potrafi zawczasu tak pomysleć żeby się nie zatrzymywać.
Nadto z tego co widze w pierwszych sekundach to kiamerujący jedzie na supermoto, nie krosie
Nadto z tego co widze w pierwszych sekundach to kiamerujący jedzie na supermoto, nie krosie
Myślicie Panowie że w Krakowie by taka zabawa uszła na sucho? naaat....!
Mnie tylko dziwi głupota/odwaga motocyklistów, jak w takiej dziczy komunikacyjnej można bez lusterek jeździć jak w Polsce to zakrawa już na głupotę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów