📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@~tip.top
Niestety, przepisy zabraniają jeździć po drogach publicznych kombajnom z założonym headerem.
Co nie zmienia faktu, że dali się wyjebać bez mydła.
Niestety, przepisy zabraniają jeździć po drogach publicznych kombajnom z założonym headerem.
Co nie zmienia faktu, że dali się wyjebać bez mydła.
moze i zabraniaja ale w Polsce bywa roznie.
ogolnie to do szerokosci 3m mozna spokojnie kombajnem zasuwac
ogolnie to do szerokosci 3m mozna spokojnie kombajnem zasuwac
" Kierowco! Patrz w lusterka - motocykle są wszędzie"
Motocyklisto! Nie zapierdalaj jak kretyn po mieście - samochody są wszędzie!
Motocyklisto! Nie zapierdalaj jak kretyn po mieście - samochody są wszędzie!
No i dobrze, im mniej motocyklistów na świecie tym lepiej Nie chcę potem zginąć bo mi taki jełop z boku przyjebie zapierdalając 300/h i przebijając się przez samochód na wylot...
A co do tego, że motocykliści są wszędzie... nie przekraczać prędkości, nie wyprzedzać jak jest tylko jeden pas. Ja nie patrzę w lusterka jak skręcam z drogi jednopasmowej, patrzę w lusterka jak zmieniam pas ruchu, i jak widzę motocykl to na pewno się w niego nie wjebię, bo zwyczajnie ma pierwszeństwo
A co do tego, że motocykliści są wszędzie... nie przekraczać prędkości, nie wyprzedzać jak jest tylko jeden pas. Ja nie patrzę w lusterka jak skręcam z drogi jednopasmowej, patrzę w lusterka jak zmieniam pas ruchu, i jak widzę motocykl to na pewno się w niego nie wjebię, bo zwyczajnie ma pierwszeństwo
Wszystkich to faktycznie nie można - widziałem ostatnio jednego, który jechał w 100% przepisowo AŻ jednego
Dokładnie, gdy pojawia się temat motocyklistów, to dzieci od razu wypierdalają z hejtem. A sprawa idiotów za kółkiem nagle ucicha.
eh nie czaje was... gdzie wy macie fiuty? Pewnie jeździcie tico albo uno przez miasto ; /
@Gravier a ja ostatnio widziałem jednego jadącego przepisowo samochodziarza i strasznie wkurwiał resztę ludzi.
Optymalna sprawa jest gdzieś po środku, bo jakby wszyscy jeździli 50 po zabudowanym i 90 poza to by ludzie kurwicy dostawali, z drugiej strony zapierdalanie pod 200 to przegięcie w drugą stronę.
Optymalna sprawa jest gdzieś po środku, bo jakby wszyscy jeździli 50 po zabudowanym i 90 poza to by ludzie kurwicy dostawali, z drugiej strony zapierdalanie pod 200 to przegięcie w drugą stronę.
Jak to jest, że motocykliści się oburzają że nie wszyscy jeżdżą nieprzepisowo, a po moim mieście każdy jeden popierdala jak głupi. Codziennie widzę ich kilkudziesięciu i wszyscy napinają. Przestańcie chuje jeździć jak kretyni to się ludzie od was odczepią. A nie cały czas maneta i rura na każdej prostej.
@Reos o ale kórwa kozaka zgrywasz... gdzie mamy fiuty w spodniach palancie, ale oprócz fiuta trzeba mieć jeszcze jaja których ci brakuje, przy okazji wole sportowe samochody może i to nie ta sama prędkość co na motocyklu ale moje 3.0 v6 daje mi wystarczająco dużo adrenaliny, więc pierdol się ze swoim fiutem gdzie indziej
no tak;]
mam 19 lat i już prawo jazdy na motocykl ;]
Sprzedałem "kosiarkę" tata mi dołożył, kupiłem Honde CB600 Hornet. Mile piździ. Prędkość v-max 220 km/h cóż więcej. Przyśpieszenie spoko. Jeżdżę sobie w niedziele lub kiedy tam prawda mam wolny czas na jakieś wycieczki. W trasie 100-120km/h jak się jedzie to jest spoko nie potrzeba więcej. Motor jest do wyprzedzania dobry ;] szybko i pewnie, zapas mocy ;]. Cóż tu więcej chcieć? Po co zapierdalać jak głupi ;] na piździwce się wyjeździłem wystarczająco głupio ;]
po za tym zapierdalają tak po drodze bo nie mamy torów wyścigowych, gdzie każdy mógłby się wyszaleć bezpiecznie ;]
mam 19 lat i już prawo jazdy na motocykl ;]
Sprzedałem "kosiarkę" tata mi dołożył, kupiłem Honde CB600 Hornet. Mile piździ. Prędkość v-max 220 km/h cóż więcej. Przyśpieszenie spoko. Jeżdżę sobie w niedziele lub kiedy tam prawda mam wolny czas na jakieś wycieczki. W trasie 100-120km/h jak się jedzie to jest spoko nie potrzeba więcej. Motor jest do wyprzedzania dobry ;] szybko i pewnie, zapas mocy ;]. Cóż tu więcej chcieć? Po co zapierdalać jak głupi ;] na piździwce się wyjeździłem wystarczająco głupio ;]
po za tym zapierdalają tak po drodze bo nie mamy torów wyścigowych, gdzie każdy mógłby się wyszaleć bezpiecznie ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów