📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wina pieszych, przecież trzeba się rozglądać lewo/prawo/lewo a nie leźć jak krowy przed siebie.
Motonita trochę się rozpędził, owszem, ale przecież do tego są stworzone te maszyny. Powoli to sobie można rowerkiem jeździć. Kto nie czuł tej adrenaliny nie zrozumie jak to jest.
Motonita trochę się rozpędził, owszem, ale przecież do tego są stworzone te maszyny. Powoli to sobie można rowerkiem jeździć. Kto nie czuł tej adrenaliny nie zrozumie jak to jest.
Mam nadzieję, że motocyklista zginął.
@jajochaosu ty kurwa debilu, trzeba się rozglądać? Pojebie zasrany gość na podwójnej na pasach wyprzedza, pod prąd, 200km/h i zabija dwie osoby, a ty pierdolisz o pieszych? Chuju jeden. Adrenalinę to byś poczuł jakbym ci wsadził ten twój motorek w dupę, choć pewnie by ci się spodobało.
@ Ojciec_Stiffmeistera To co proponujesz to zwykły socjalizm. Wystarczy okrutne i bezwzględne prawo. Wystarczy 5 lat za zranienie i 10 lat za zabicie samochodem a ilość wypadków spadnie bo ludzie będą uważać, żeby nie siedzieć pół życia za stłuczkę.
buty poleciały w powietrze, nie mieli szans .
Sam jeżdżę, ale bronił motocyklisty to tu nie będę bo to głupota. Ale filmik pokazuje rzecz którą bynajmniej ja praktykuje od zawsze, czyli jak jedno auto na pasach stanie i mnie puści, to zanim polezę dalej staje na krańcu samochodu i patrzę czy ktoś własnie nie zapierdala jak bohater filmu u góry, chyba że sytuacja tego nie wymaga. Tak samo podczas jazdy, mam zielone to zanim przejadę skrzyżowanie szybki rzut okiem na prawo i lewo czy jakiś pojeb na czerwonym nie chce przelecieć. Przechodząc przez jednokierunkową też patrze w obie strony, teoretycznie powinienem tylko w jedną. Na drogach porusza się nie jeden pojebaniec i nigdy nie wiadomo co komu strzeli do łba.
Też latam na moto, ale mam nadzieję, że ten debil zginął. Prawdziwy motocyklista- nie baran z IQ rozwielitki- nie odpierdala takich manewrów.
Przykład pierwszy z brzegu- tutaj akurat debilizm galopujący rodziców... i synka motocykle.onet.pl/czestochowa-dwaj-16-letni-chlopcy-zgineli-w-wypadku-...
Przykład pierwszy z brzegu- tutaj akurat debilizm galopujący rodziców... i synka motocykle.onet.pl/czestochowa-dwaj-16-letni-chlopcy-zgineli-w-wypadku-...
djoshin napisał/a:
mam nadzieję że motocyklista przeżył i jest warzywkiem oddycha za niego pompa i może tylko mrugać i jest świadomy swojego stanu
Skoro już pisałeś 'na poważnie' to ja Ci powiem też poważnie. Gdybyś gnoju wiedział o czym mówisz to byś tego nigdy nikomu nie życzył. Jednak przecież to ten straszny sadistic, gdzie są same potwoooory, a prawda taka, że 99% to jebane gnoje, które w życiu poważnego wypadku nie widziały, a na pewno nie miały z takowym nic wspólnego.
I pierdole, że to jest sadistic. Chętnie bym temu typowi z filmiku wjebał ( tak tak zesrałbym się ), ale jak widzę takie komentarze to mi ręce opadają.
Odczepcie się od motocyklistów przecież "robiom to co kochajom"...
@Najkus-Rob Costlow
IwanMT napisał/a:
Skoro już pisałeś 'na poważnie' to ja Ci powiem też poważnie. Gdybyś gnoju wiedział o czym mówisz to byś tego nigdy nikomu nie życzył. Jednak przecież to ten straszny sadistic, gdzie są same potwoooory, a prawda taka, że 99% to jebane gnoje, które w życiu poważnego wypadku nie widziały, a na pewno nie miały z takowym nic wspólnego.
I pierdole, że to jest sadistic. Chętnie bym temu typowi z filmiku wjebał ( tak tak zesrałbym się ), ale jak widzę takie komentarze to mi ręce opadają.
Pisałbyś to samo, gdyby na tym przejściu byli Twoi rodzice?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów