Audi R8 V8 vs GSX-R 1000 K9
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Żyjesz więcej w ciągu pięciu minut przy całkowicie otwartej przepustnicy niż niektórzy w ciągu całego życia"
A później płacze ... " On nigdy nie jeździł szybko jeździł wolno to stan drogi/kierowca był winny "
Mialem sobie zapodac jakiegos nakeda, ale po ogladniecu tego filmiku wybor raczej padnie na plastik
@chudy 179
Debila poszukaj w rodzinie albo spojrzyj w lustro.
Mowa o fabrycznych autach a nie hiperduper tuningowanych.
Z litrem może stawać tylko veyron - reszta nie ma szans.
Debila poszukaj w rodzinie albo spojrzyj w lustro.
Mowa o fabrycznych autach a nie hiperduper tuningowanych.
ru_ziolo napisał/a:
Tak daleko bym nie generalizował. Dodałbym że z litrem przecinakiem jeśli już
chopin666 napisał/a:
Co kurwa? O.o
To kurwa ogladnij sobie filmik w ktorym bodajze byla suzuka gsx vs skyline 35 (tak ten najnowszy) i zobaczysz jak nosilo motocykliste a jak auto... co do hamowania to chyba normalne? mniejsza masa + mniejsze tarcie przez to bo mniejsza powierzchnia trąca? Czy mnie cos ominelo moze jestem taki debil nie wiem...
Hejting czas zacząc kurwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów