18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
Transfogaraska oraz Transalpina - Najwyżej położone drogi Rumunii. Transalpina osiąga 2145 m n.p.m. i od roku 2010 ma asfaltową nawierzchnię, przez co stała się ogólnodostępna. Cel wielu wycieczek motocyklowych.

Bezczelnie zaczerpnięte z JM, tak mi się spodobało.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiercik102 2013-02-04, 20:54
Kurde chciałem dodać już wczoraj ale mówie będzie to chamskie. Nawet na YT napisałem komentarz Jak by ktos chciał w 1080p obejrzeć to tu link -> /watch?v=PYyKA_DWsvk
Zgłoś
Z................6 2013-02-04, 20:54
@up Deagle122
Widocznie nie spotkali żadnego obcego Polaka,
Byłeś k*rwa w Rumunii? Czy słuchasz Gypsy Kings?
Zgłoś
Tadziuu 2013-02-04, 20:55
Przypomniało mi to pewien fajny program, który emitowało Discovery. Jacyś aktorzy właśnie GSach objeżdżali świat po bezdrożach. Mimo, że nie śmigam na jednośladzie z silnikiem to bardzo chętnie wybrałbym się na taką przygodę. Ode mnie piwo!
Zgłoś
Je3anyPrzystojny 2013-02-04, 22:14
Mój tatko też się pasjonuje takimi wycieczkami miał transalpa teraz zmienia na afryke twin i jeżdżą z koleżkami ;D Mogę wrzucić parę fotek jak piją wódę na Ukraińskich wyżynach, haha ;D
Zgłoś
ans83[Ż] 2013-02-04, 22:54
wrócił bez koła, obu klamek i wszystkich żarówek
Zgłoś
Amplifa 2013-02-04, 23:06
Zaloze sie ze zajebali im te motory tam
Zgłoś
duzymietek 2013-02-04, 23:24
E tam burżuazyjną beemką to tam huj... MZ niech spróbuje taką samą trasę zrobić Jeden świr już na skuterze do Turcji zrobił trasę (chyba Gilera Runner)... filmik super, rozbudza wyobraźnię, ale nie da się ukryć faktu, że z pustym portfelem daleko się nie zajedzie A' propos zawsze mnie zastanawiało skąd Wy na takie tripy kase bierzecie...
Zgłoś
d................n 2013-02-04, 23:45
ja w tym roku pokonałem grossgloekner hochalpenstrasse, wije się na ponad 2550 m, w chuuj lepsze widoki niż w tej rumunii, a 2 razy bliżej od nas
Zgłoś
wilkoala 2013-02-05, 0:56
Taczką przez Mazury.
Widoki niesamowite. Tym bardziej niezwykła musi być podróż po niej motocyklem.
Zgłoś
lith 2013-02-05, 14:16
@duzymietek
Bez przesady z tą kasą. jak sie wybierzesz np. w 4-5 osób autkiem to wyjdzie dużo taniej niż większość przeznacza na jakieś wakacje w Turcji/Egipcie w odciętym od świata hotelu z basenem za wysokim murem. Szczególnie jak jeździsz po państwach gdzie utrzymanie jest tańsze niż w Polsce.
Zgłoś
yenerau 2013-02-05, 15:37
Zaczerpnięte nie z joe tylko z f650gs

Odnośnie kosztów jest dokładnie jak pisze lith - taki wyjazd nie jest wcale droższy od tygodnia leżenia plackiem w zabetonowanym hotelu.
Zgłoś
przemo93c 2013-02-05, 17:39
Nawet w Rumunii mają lepszy asfalt...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem