📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Przestępstwa popełnione przez Ukraińców w Polsce
- teraz popularne
🔥
Akrobatka
- teraz popularne
🔥
Przejazd crossowca ...
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ej, a czemu nie można wieszać linek na wysokości 0.5 metra? Zaczepi się taka linka między kołem a kierownicą, motocyklista poleci do przodu jak z procy - co najwyżej sobie coś połamie. Nauczkę mieć będzie, a szkody większej też brak... a na rowerze takie linki nikomu nie przeszkodzą, bo za mała prędkość by się coś stało.
A niech gnije. I reszta baranów pierdzących po lasach krótkochujców razem z nim.
Cytat:
Gdzie mają jeździć?
A co mnie to kurwa obchodzi?
Żeby nie przeszkadzali proponuję np środek Rowu Mariańskiego. Ew kratery na Księżycu. Mam to w chuju gdzie będą jeździli dopóki jeżdżą tam, gdzie wolno im to robić.
Siekul napisał/a:
(...) czemu nie można wieszać linek na wysokości 0.5 metra?(...)
Nie można. Ponieważ nie ma tam szyi która jest niezbędna podczas urywania łba
Panowie, tak dla własnej informacji jeszcze zapytam- na jakiej wysokości optymalnie wieszać linki? Ile ma do szyi taki przeciętny motocyklista na terenowej pierdziawie?
Tym co wieszają czarny kutang w dupsko, tym co jeżdżą po lasach, szczególnie Parkach Narodowych żydowski kutang w gardło. Zamiast walczyć ze sobą walczcie z władzą. Idioci, motocyklistom powinno zależeć na tym kraju i lasach które są częścią jego piękna. Dbajcie o wspólną własność matolki. Pajace od linek, wy zamiast wieszać rodaków weźcie się do roboty i razem z nimi podpiszcie petycję o utworzeniu torów zarówno asfaltowych jak i terenowych. W waszej gestii też powinien być ich los, dla czystszego lasu i dobra brata jakim jest drugi Polak. Nie murzyn, żyd czy ukrainiec ale RODAK !!!
Są specjalne ścieżki robione do jazdy terenowej i panowie znając życie po takiej jeździli... Tak jak ktoś wyżej powiedział, żaden chuj z was do lasu nie chodzi a mu wielce przeszkadza kilka motorków. Zwierzyna się nie płoszy od takiego dźwięku skurwysyny, bo crossy nie są aż tak głośne. Lasy się nie niszczą, bo motocykliści jeżdżą po wytoczonych wcześniej trasach. Jedynie przeszkadza to ludziom, których nie stać na motor...
Może by tak zacząć zastawiać miny w lesie na grzybiarzy, bo kradną państwowe grzybki??? Może by zacząć strzelać do ludzi, którzy nie mają zapiętych pasów???
Motocykliści nie robią nikomu krzywdy śmigając po lesie, a debile chcą zakładać na nich pułapki. To ma tyle samo kurwa sensu jak blokowanie dojazdówek do miast przez rolników...
Może by tak zacząć zastawiać miny w lesie na grzybiarzy, bo kradną państwowe grzybki??? Może by zacząć strzelać do ludzi, którzy nie mają zapiętych pasów???
Motocykliści nie robią nikomu krzywdy śmigając po lesie, a debile chcą zakładać na nich pułapki. To ma tyle samo kurwa sensu jak blokowanie dojazdówek do miast przez rolników...
Chuj mi do tego co robią w lesie, sam swojego czasu sporo jeździłem. No, ale niektórzy pierdolcy jeżdżą po Parkach Narodowych lub w ich bliskim sąsiedztwie...to już jest kurestwo. Co do linek, to czy to była trasa wytyczona czy nie. Kutas w dupsko wieszajacemu. Natomiast ich słuszność jazdy w tym miejscu nie nam oceniać bo nie wiemy gdzie to było...
Siekul napisał/a:
Ej, a czemu nie można wieszać linek na wysokości 0.5 metra?
Bo niedojebanych ludzi trzeba eliminować raz a dobrze i zdecydowanie.
też rozścieliłem 4 takie linki w swoim prywatnym lesie, mam nadzieję że poskutkowały
Tylko czekałem na gównoburzę obrońców tych pierdzących złomów i się doczekałem xD mnie również gówno obchodzi gdzie sobie będziecie jeździli, jak do lasu nie możecie wjeżdżać to nie możecie i chuj, a dla ludzi rozwieszających te linki proponuje zrobić jakąś pułapkę, kolce w ziemi albo jakieś kamienie na drodze żeby buraki te pierdziawki porozbijały, wtedy by było śmiesznie oglądać taki filmik pozdrawiam tych co rozwieszają linki
Czemu wciąż przewijającym się przez tematy linek powodem że nienawidzimy motocyklistów w lesie jest "nie stać was na motor"
Porąbało ich ? Jeżdżę samochodem za który kupiłbym pewnie z 5 takich pierdzących gówien. Czy "motoryniarze" to tacy biedacy że swoją zazdrość ekstrapolują na motywy innych ludzi ? Większość ludzi wszak "sądzi po sobie" a nie obiektywnie ocenia sytuację.
Zupełnie nie mieści im się w tych wytrzepanych główkach że nie lubimy motocykli bo... nie lubimy. I koniec.
Zupełnie pomijają przy dyskusji fakt że to oni (!!!) wpierdalają się tym gównem tam gdzie im nie wolno ! Ja nie biorę koca, rodziny i wałówki (niekoniecznie w tej kolejności) i nie rozkładam się na torze do crossa z pretensjami że mi śmierdzą i hałasują....
Porąbało ich ? Jeżdżę samochodem za który kupiłbym pewnie z 5 takich pierdzących gówien. Czy "motoryniarze" to tacy biedacy że swoją zazdrość ekstrapolują na motywy innych ludzi ? Większość ludzi wszak "sądzi po sobie" a nie obiektywnie ocenia sytuację.
Zupełnie nie mieści im się w tych wytrzepanych główkach że nie lubimy motocykli bo... nie lubimy. I koniec.
Zupełnie pomijają przy dyskusji fakt że to oni (!!!) wpierdalają się tym gównem tam gdzie im nie wolno ! Ja nie biorę koca, rodziny i wałówki (niekoniecznie w tej kolejności) i nie rozkładam się na torze do crossa z pretensjami że mi śmierdzą i hałasują....
HueHue Lubie motorki ale że stać mnie na puncioka za 600 Hu im w du i Nje bo gdzie jo byda grzyby zbieroć xD
a se kurwełe porozwieszam linkełe na grzybełe a tu jokieś motorki sie rozpierdalajo no co za ludzie roboty nie szanujo.
Nie no na Serio mam Punto Crossy lubie a szkoda że jeździć nie ma gdzie, ale przez szacunek dla pracy leśnika wiochy po lasach bym nie robił. Oczywiście, jakbym Crossa miał
a se kurwełe porozwieszam linkełe na grzybełe a tu jokieś motorki sie rozpierdalajo no co za ludzie roboty nie szanujo.
Nie no na Serio mam Punto Crossy lubie a szkoda że jeździć nie ma gdzie, ale przez szacunek dla pracy leśnika wiochy po lasach bym nie robił. Oczywiście, jakbym Crossa miał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów