18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Xyz1939 2022-08-14, 18:50 19
ruddie napisał/a:

Najbardziej dziwi mnie, że jest kilka chujów, którzy się cieszą, że żyją w policyjnym państwie. Nikogo z tych mend nie interesuje, na jakiej podstawie ta złodziejska patologia w mundurach z drogówki zatrzymuje pojazdy, które nie popełniły żadnego wykroczenia. Nikogo to już nie dziwi. dlatego dla wszystkich Was, serdeczne chuj wam w dupę. Albo koło dupy, bo byście za bardzo się cieszyli, bando pedałów.

Jebnij sie w czolo, nie pomoze ale tak dla zasady nie zaszkodzi
Zgłoś
PękniętySłoik 2022-08-14, 19:19 19
Xyz1939 napisał/a:

Jebnij sie w czolo, nie pomoze ale tak dla zasady nie zaszkodzi

Gostek ma bardzo dużo racji, tylko niedyplomatycznie to ujął. Ale niestety tak to już jest. Po pierwszej wojnie światowej we Francji jeszcze przez prawie 10lat ludzie protestowali, przeciwko paszportom. , Dzisiaj nie wyobrażacie sobie życia bez nich. Tak samo będzie z brakiem gotówki, kamerami rządowymi w waszych sypialniach, i dronach zwiadowczych w waszych dupach. Do wszystkiego was przyzwyczają i będą wsadzać już nie ręke, ale nogę za kolano w wasze coraz bardziej rozjebane dupy. Cena krótkowzroczności, którą ja czy kolega ruddie płacimy, mimo braku naszej zgody na takie skurwysyństwo i terror. Ale oczywiście wam jest dobrze, bo po co wam własny samochód skoro możecie wypożyczyć, po co dom skoro można podpisać kilka świstków i za 2tyg wprowadzić się do 60metrowego kurnika (ale z własny miejscem parkinkowym!!!!). Jeszcze z 15 lat i zabronią wam płodzić dzieci, i posiadanie jednego potomka będzie wyróżnieniem dla najbardziej uległych zjebów. A jak be zgody swoich właścicieli urodzisz dziecko, czy dwójkę to pójdziesz do pierdla na 15lat a dzieciaki do pedalskiej rodzinki, gdzie tata adam i tata sebastian już odpowiednio zadbają o rozciągliwość odbytu waszego dziecka. Jebane nic nie widzące i rozumiejące ameby.
Zgłoś
gurup 2022-08-14, 20:30 8
Wyzimlak napisał/a:

Gostek ma bardzo dużo racji, tylko niedyplomatycznie to ujął. Ale niestety tak to już jest. Po pierwszej wojnie światowej we Francji jeszcze przez prawie 10lat ludzie protestowali, przeciwko paszportom. , Dzisiaj nie wyobrażacie sobie życia bez nich. Tak samo będzie z brakiem gotówki, kamerami rządowymi w waszych sypialniach, i dronach zwiadowczych w waszych dupach. Do wszystkiego was przyzwyczają i będą wsadzać już nie ręke, ale nogę za kolano w wasze coraz bardziej rozjebane dupy. Cena krótkowzroczności, którą ja czy kolega ruddie płacimy, mimo braku naszej zgody na takie skurwysyństwo i terror. Ale oczywiście wam jest dobrze, bo po co wam własny samochód skoro możecie wypożyczyć, po co dom skoro można podpisać kilka świstków i za 2tyg wprowadzić się do 60metrowego kurnika (ale z własny miejscem parkinkowym!!!!). Jeszcze z 15 lat i zabronią wam płodzić dzieci, i posiadanie jednego potomka będzie wyróżnieniem dla najbardziej uległych zjebów. A jak be zgody swoich właścicieli urodzisz dziecko, czy dwójkę to pójdziesz do pierdla na 15lat a dzieciaki do pedalskiej rodzinki, gdzie tata adam i tata sebastian już odpowiednio zadbają o rozciągliwość odbytu waszego dziecka. Jebane nic nie widzące i rozumiejące ameby.

Chyba zapomniałeś na jakim portalu jesteśmy...
Każdego dnia trafiają tu filmiki pokazujące jak patologia tłucze się z inną patologią, jak gangusy wymierzają "sprawiedliwość" rozpierdalając ludzi na ulicy w biały dzień. Do tego masa smaczków z polski pokazujących jakichś sebiksów, którzy "za krzywe spojrzenie" potrafią tłuc do nieprzytomności. O filmikach z polskich dróg nie ma co wspominać, wystarczy odpalić STOP CAHMa. Jeżeli postępująca cyfryzacja i zwiększenie inwigilacji sprawi, że nie będę narażony na spotkanie tych podludzi na ulicy to ja chętnie biorę.
Zgłoś
rapidu 2022-08-14, 21:05 6
Na takim zadupiu to dla policmanow akcja życia... Swoją drogą kto im takie czapki wymyślił... Wyglądają jak kucharze
Zgłoś
Pietrushka 2022-08-14, 21:23 4
nowynick napisał/a:

dał się złapać na motocyklu w lesie przez jakiś policyjny furgon dostawczy?

Wyebau się na prostej asfaltowej drodze. Czego Ty oczekiwałeś?
Zgłoś
WhiteForce 2022-08-14, 22:04
Jebie fejkiem
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2022-08-14, 22:27 1
Wjeżdża już GoPro jak w USA w naszej psiarni, jak coś wyjdzie jest propaganda, inna sprawa ciekawe czy w służbowych butach tak zapierdalają...wątpię.

rapidu napisał/a:

Na takim zadupiu to dla policmanow akcja życia... Swoją drogą kto im takie czapki wymyślił... Wyglądają jak kucharze

To zjebane furażerki, każdy w nich jak chuj albo jak ma mniejszy łeb jak Robin Hood wygląda bo mu spadnie na uszy. Debil wymyślił ale podpowiem kto rządzi 7 lat.
Zgłoś
Jajamiomate 2022-08-15, 2:42 3
ruddie napisał/a:

Najbardziej dziwi mnie, że jest kilka chujów, którzy się cieszą, że żyją w policyjnym państwie. Nikogo z tych mend nie interesuje, na jakiej podstawie ta złodziejska patologia w mundurach z drogówki zatrzymuje pojazdy, które nie popełniły żadnego wykroczenia. Nikogo to już nie dziwi. dlatego dla wszystkich Was, serdeczne chuj wam w dupę. Albo koło dupy, bo byście za bardzo się cieszyli, bando pedałów.

Idz sie jebnij na line.
Zgłoś
Brudnyciapak 2022-08-15, 4:41 1
nie wiem jaki kurwa tam maja system ale w 2022 roku sie ptya gdzie jestes, jade do lasu xd
Zgłoś
K................k 2022-08-15, 8:07 6
Jak miał się do kontroli zatrzymać skoro nie został zatrzymany ? Ani lizaka ani kutasa nic . Kolejny niedorobiony policjant .
Zgłoś
symptomCOVID19 2022-08-15, 9:33
Hahaha , jakie kalectwo
Zgłoś
Bladziochreturn 2022-08-15, 9:34
Brudnyciapak napisał/a:

nie wiem jaki kurwa tam maja system ale w 2022 roku sie ptya gdzie jestes, jade do lasu xd

Taryfiarze juz maja monitoring gps przez centrale, a ci dalej w ubieglym stuleciu zyja.
Zgłoś
krzysieks997 2022-08-15, 10:06
Brawo Ty - pojechał zdrowo
Zgłoś
xAleksanderx666 2022-08-15, 10:20 3
Wielcy bohaterzy, bo zatrzymali typa, który do kontroli się nie zatrzymał xdd i jak go "bohatersko" gnoją xdd

Wielcy bohaterzy, bo zatrzymali typa, który do kontroli się nie zatrzymał xdd i jak go "bohatersko" gnoją xdd

ruddie napisał/a:

Niestety mam wrażenie, że większość najaktywniejszych członków, to policjanci, albo pro mundurowcy, nic dziwnego, bo to jebani sadyści i witają tutaj dla przyjemności i żeby zwalić konika, nie tak jak reszta gdzie zaglądamy tutaj z ciekawości i zobaczyć to czego na codzień nie widujemy z powodu cenzury hah
Zgłoś
damian7777 2022-08-15, 11:06
nowynick napisał/a:

dał się złapać na motocyklu w lesie przez jakiś policyjny furgon dostawczy?

pewnie znowu sie przewrócił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem