Źródło: Lubuska Policja
Źródło: Lubuska Policja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najbardziej dziwi mnie, że jest kilka chujów, którzy się cieszą, że żyją w policyjnym państwie. Nikogo z tych mend nie interesuje, na jakiej podstawie ta złodziejska patologia w mundurach z drogówki zatrzymuje pojazdy, które nie popełniły żadnego wykroczenia. Nikogo to już nie dziwi. dlatego dla wszystkich Was, serdeczne chuj wam w dupę. Albo koło dupy, bo byście za bardzo się cieszyli, bando pedałów.
Jebnij sie w czolo, nie pomoze ale tak dla zasady nie zaszkodzi
Jebnij sie w czolo, nie pomoze ale tak dla zasady nie zaszkodzi
Gostek ma bardzo dużo racji, tylko niedyplomatycznie to ujął. Ale niestety tak to już jest. Po pierwszej wojnie światowej we Francji jeszcze przez prawie 10lat ludzie protestowali, przeciwko paszportom. , Dzisiaj nie wyobrażacie sobie życia bez nich. Tak samo będzie z brakiem gotówki, kamerami rządowymi w waszych sypialniach, i dronach zwiadowczych w waszych dupach. Do wszystkiego was przyzwyczają i będą wsadzać już nie ręke, ale nogę za kolano w wasze coraz bardziej rozjebane dupy. Cena krótkowzroczności, którą ja czy kolega ruddie płacimy, mimo braku naszej zgody na takie skurwysyństwo i terror. Ale oczywiście wam jest dobrze, bo po co wam własny samochód skoro możecie wypożyczyć, po co dom skoro można podpisać kilka świstków i za 2tyg wprowadzić się do 60metrowego kurnika (ale z własny miejscem parkinkowym!!!!). Jeszcze z 15 lat i zabronią wam płodzić dzieci, i posiadanie jednego potomka będzie wyróżnieniem dla najbardziej uległych zjebów. A jak be zgody swoich właścicieli urodzisz dziecko, czy dwójkę to pójdziesz do pierdla na 15lat a dzieciaki do pedalskiej rodzinki, gdzie tata adam i tata sebastian już odpowiednio zadbają o rozciągliwość odbytu waszego dziecka. Jebane nic nie widzące i rozumiejące ameby.
Gostek ma bardzo dużo racji, tylko niedyplomatycznie to ujął. Ale niestety tak to już jest. Po pierwszej wojnie światowej we Francji jeszcze przez prawie 10lat ludzie protestowali, przeciwko paszportom. , Dzisiaj nie wyobrażacie sobie życia bez nich. Tak samo będzie z brakiem gotówki, kamerami rządowymi w waszych sypialniach, i dronach zwiadowczych w waszych dupach. Do wszystkiego was przyzwyczają i będą wsadzać już nie ręke, ale nogę za kolano w wasze coraz bardziej rozjebane dupy. Cena krótkowzroczności, którą ja czy kolega ruddie płacimy, mimo braku naszej zgody na takie skurwysyństwo i terror. Ale oczywiście wam jest dobrze, bo po co wam własny samochód skoro możecie wypożyczyć, po co dom skoro można podpisać kilka świstków i za 2tyg wprowadzić się do 60metrowego kurnika (ale z własny miejscem parkinkowym!!!!). Jeszcze z 15 lat i zabronią wam płodzić dzieci, i posiadanie jednego potomka będzie wyróżnieniem dla najbardziej uległych zjebów. A jak be zgody swoich właścicieli urodzisz dziecko, czy dwójkę to pójdziesz do pierdla na 15lat a dzieciaki do pedalskiej rodzinki, gdzie tata adam i tata sebastian już odpowiednio zadbają o rozciągliwość odbytu waszego dziecka. Jebane nic nie widzące i rozumiejące ameby.
Chyba zapomniałeś na jakim portalu jesteśmy...
Każdego dnia trafiają tu filmiki pokazujące jak patologia tłucze się z inną patologią, jak gangusy wymierzają "sprawiedliwość" rozpierdalając ludzi na ulicy w biały dzień. Do tego masa smaczków z polski pokazujących jakichś sebiksów, którzy "za krzywe spojrzenie" potrafią tłuc do nieprzytomności. O filmikach z polskich dróg nie ma co wspominać, wystarczy odpalić STOP CAHMa. Jeżeli postępująca cyfryzacja i zwiększenie inwigilacji sprawi, że nie będę narażony na spotkanie tych podludzi na ulicy to ja chętnie biorę.
dał się złapać na motocyklu w lesie przez jakiś policyjny furgon dostawczy?
Wyebau się na prostej asfaltowej drodze. Czego Ty oczekiwałeś?
Na takim zadupiu to dla policmanow akcja życia... Swoją drogą kto im takie czapki wymyślił... Wyglądają jak kucharze
To zjebane furażerki, każdy w nich jak chuj albo jak ma mniejszy łeb jak Robin Hood wygląda bo mu spadnie na uszy. Debil wymyślił ale podpowiem kto rządzi 7 lat.
Najbardziej dziwi mnie, że jest kilka chujów, którzy się cieszą, że żyją w policyjnym państwie. Nikogo z tych mend nie interesuje, na jakiej podstawie ta złodziejska patologia w mundurach z drogówki zatrzymuje pojazdy, które nie popełniły żadnego wykroczenia. Nikogo to już nie dziwi. dlatego dla wszystkich Was, serdeczne chuj wam w dupę. Albo koło dupy, bo byście za bardzo się cieszyli, bando pedałów.
Idz sie jebnij na line.
nie wiem jaki kurwa tam maja system ale w 2022 roku sie ptya gdzie jestes, jade do lasu xd
Taryfiarze juz maja monitoring gps przez centrale, a ci dalej w ubieglym stuleciu zyja.
Wielcy bohaterzy, bo zatrzymali typa, który do kontroli się nie zatrzymał xdd i jak go "bohatersko" gnoją xdd
Niestety mam wrażenie, że większość najaktywniejszych członków, to policjanci, albo pro mundurowcy, nic dziwnego, bo to jebani sadyści i witają tutaj dla przyjemności i żeby zwalić konika, nie tak jak reszta gdzie zaglądamy tutaj z ciekawości i zobaczyć to czego na codzień nie widujemy z powodu cenzury hah
dał się złapać na motocyklu w lesie przez jakiś policyjny furgon dostawczy?
pewnie znowu sie przewrócił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów