Tego typu wyścigi miażdżą według mnie wszystkie sporty ekstremalne. Żeby tak zapierdalać to trzeba mieć jaja ze stali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pełen szacun dla nich. Najważniejsze w życiu to żeby robić co się kocha.
W k**wiające są komentarze o transplantologi itp.
Wy szare żuczki pewnych rzeczy nie zrozumiecie nigdy. I tyle więc nie będę się rozwodzić.
W k**wiające są komentarze o transplantologi itp.
Wy szare żuczki pewnych rzeczy nie zrozumiecie nigdy. I tyle więc nie będę się rozwodzić.
to nie jest moby, tylko jakis zjebany remix... tytul sie zgadza, w kazdym razie
dzwieki silnika w ostatniej czesci filmiku=mistrz.
dzwieki silnika w ostatniej czesci filmiku=mistrz.
Oj tam zapierdalają.
Ja tak SIMSONEM po mieście śmigam jak mi się nie spieszy.
Ja tak SIMSONEM po mieście śmigam jak mi się nie spieszy.
pl.wikipedia.org/wiki/MTT_Superbike taka zajawka wyciąga do 420 km/h motocykl
yonderbrack napisał/a:
W Polsce w ogóle żeby jeździć na moto trzeba mieć jaja... jak nie mokra nawierzchnia to dziury. Jak nie ślepy emeryt to idiota za kółkiem.... poligon!
Lewa w górze!
ty napewno masz motor?
żadne jaja ze stali ani brak mózu.Ci ludzie mają piekielne umiejętności i miliony kilometrów wyjerzdżonych na szybkich maszynach.Szacun
ja tak lecę na jebanko do mojej cipci ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów