📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciężarówka stoi częściowo na dwóch pasach. Czyżby została zhamowana do zera, przez osobówkę z której wysiadł kierowca? Na początku filmu, widać kierunkowskaz w osobówce.
On orgazmu na asfalcie dostał. Taka niespodziewana radocha!
kaziuzlasu napisał/a:
Ciężarówka stoi częściowo na dwóch pasach. Czyżby została zhamowana do zera, przez osobówkę z której wysiadł kierowca? Na początku filmu, widać kierunkowskaz w osobówce.
raczej nie, po prostu sobie chyba stali na poboczu.
nie kierunkowskaz a awaryjne
Po co ludzie tak często się trzęsą po wypadkach? xD Chcą sobie potańczyć k🤬a z radości czy co?
Podjeżdża ciężarówka żeby przejechać typa ale widzi że nie ma po co
[ Dodano: 2025-04-04, 22:10 ]
Przerwany rodzeń kręgowy i drgawek dostał.Już po typie.
[ Dodano: 2025-04-04, 22:10 ]
Zwrócił ktoś uwagę na gościa, który przejechał po naszym pechowcu ? Bo j🤬iutki wykorzystał zamieszanie i postanowił się oddalić.
Przerwany rdzeń kręgowy i drgawki ? Nie ziomeczku, przerwany rdzeń kręgowy to totalny bezwład. Drgawki są często efektem szoku na srogie p🤬lnięcie. Ja polecę klasykiem, buty nie spady, wyjdzie z tego
Lukash2107 napisał/a:
Przerwany rdzeń kręgowy i drgawki ? Nie ziomeczku, przerwany rdzeń kręgowy to totalny bezwład. Drgawki są często efektem szoku na srogie p🤬lnięcie. Ja polecę klasykiem, buty nie spady, wyjdzie z tego
Gdyby miał normalny kask a nie jakieś gówno z temu, które spada z głowy przy lekkim puknięciu to na pewno w lepszym stanie by z tego wyszedł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie