📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Chciał ich rozjechać a odjechali?
magnat301 napisał/a:
Śmieciarze to wy i ja, a ten Typek to osoba która po nas sprząta.
"Śmieciarze", jak nazywasz tych wysoce potrzebnych ludzi, są nieporównywalnie bardziej pożyteczni niż jakakolwiek pizda na motocyklu. Pizdocykliści nadają się wyłącznie jako nawóz.
Rutik napisał/a:
że motocykliści znajduja się niżej w ogniwie łańcucha pokarmowego niż śmieciarze i piwniczaki.
no, tu akurat masz rację.
Ale co wy za przeproszeniem pierdolicie Motopizda nic nie zrobiła na tym filmie, psychol z kluczem do kół powinien zebrać na łeb i tyle. Często się z Wami pojeby zgadzam, ale czasem mnie przerażacie swoim zaślepieniem i bezpodstawną nienawiścią
Igorek95 napisał/a:
Ale co wy za przeproszeniem pierdolicie Motopizda nic nie zrobiła na tym filmie, psychol z kluczem do kół powinien zebrać na łeb i tyle. Często się z Wami pojeby zgadzam, ale czasem mnie przerażacie swoim zaślepieniem i bezpodstawną nienawiścią
''na tym filmie'' a co było wcześniej tego się nie dowiemy nigdy. Za darmo nie dostał, dlatego segregujcie śmieci!
Motocipka zrobiła mu test hamulców to on jej zrobił test wytrzymałości kasku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów