📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Brawo dla Pana ciężarówki! "Patrz w lusterka", tylko kiedy kierowca ciężarówki zaczął zmieniać pas, motopizda w lusterku był wielkości kropki.
Hahaha Nie ma głupich ,ja na same ciuchy ,buty, kask i kamizelkę powietrzną wyjebałem ok 9k zł.
Nie chwaliłbym się upośledzeniem?
nano50 napisał/a:
Czemu w takich przypadkach wina jest ciężarówki? Czy nieprzystosowanie prędkości do obowiązujących ograniczeń nie powinno stanowić o winie motocyklisty lub chociaż o współwinie?
Znasz prawo o ruchu drogowym w kraju, z którego jest nagranie, że od razu obarczasz winą kierowcę ciężarówki?
U nas byłaby ewidentna wina motocyklisty na podstawie art. 24 pkt. 5 PoRD.
krulus napisał/a:
a futerał kupiłeś?
Wiewór napisał/a:
Dobrze powiedziałeś "wyjebałem". Trzeba było spuści kasę w kiblu wyszło by na to samo.
Wiewór napisał/a:
Dobrze powiedziałeś "wyjebałem". Trzeba było spuści kasę w kiblu wyszło by na to samo.
Juzwa napisał/a:
Futerał dają w gratisie jak kupujesz motocykl.
Yessss , uuuu!! szczypie was ból dupy? To ja lubię A moto-pizdeczki pozdrawiam
alexandrus napisał/a:
ładna 954
alexandrus napisał/a:
Takie maszyny są dla normalnych ludzi, nie dla debili
To Kawasaki H2?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów