Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-11-06, 11:51 ]
Jedyną pizdą na tym filmie jest kierowca BMW, a leszcze mogą sobie szczekać
To ja jestem dżony
To ja jestem dżony
Dżony to daj znać czy skumałeś o żyroskopie i kołach 🤣
Dżony to daj znać czy skumałeś o żyroskopie i kołach 🤣
To baronessa dojebał tę głupotę, ja mu odpowiedziałem na czym polega ta "technologia żyroskopowa".
To baronessa dojebał tę głupotę, ja mu odpowiedziałem na czym polega ta "technologia żyroskopowa".
Qwa racja, ty napisałeś mądrze a on o technologii, sorki pomieszałem, ciekawe zatem czy on skumał twoje nawiązanie do "technologii żyroskopowej". Szczerze wątpię 😄
Też mi się wydaje, że jakiś system bezpieczeństwa uratował tą motocipe przed wywróceniem się. Moto wygląda na nówkę, albo max kilkuletnie, więc możliwe, że posiada jakąś technologię żyroskopową wspomagającą stabilność jazdy, tak jak pierdoli @KosmatyHui.
Miał dodatkowe kółka po bokach tak jak ty w rowerze.
Też mi się wydaje, że jakiś system bezpieczeństwa uratował tą motocipe przed wywróceniem się. Moto wygląda na nówkę, albo max kilkuletnie, więc możliwe, że posiada jakąś technologię żyroskopową wspomagającą stabilność jazdy, tak jak pierdoli @KosmatyHui.
lol sam jestes żyroskop
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów