Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Motowaginy wersja PL
MorymOO • 2021-03-18, 17:55
Filmik z YT - ale mój poziom zażenowania sięgną zenitu. I to nie dlatego, że te dzieciaczki jeżdżą na kosiarkach i niszczą własność, a to w jaki sposób zareagowali w tej całej sytuacji.

Goście jadą z nimi jak chcą, niszczą im sprzęt, a Ci nawet nie potrafią się bronić.

Piękne pokolenie rośnie - pokolenie XD.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Antek01 2021-03-19, 1:04 1
Jak cymbała stać na takie hektary, to co za problem ogrodzić teren siatką, a nie powiesił na skraju lasu tabliczkę i zadowolony...
Zgłoś
Halman 2021-03-19, 4:06
sciagłem sobie na dysk...
Zgłoś
bungman 2021-03-19, 9:10 1
dlatego fajnie się montuje linki w lesie nawet jak nie jest mój teren - fajnie się czyta jak jakaś ciota wpadnie i płacze na pół internetu
Zgłoś
Fx12 2021-03-19, 9:22 3
Być może dostało im się "za kolegów" ale szkoła kosztuje. Własność prywatna rzecz święta, zaś wybuch emocji właściciela nieruchomości - nie sądzę - aby był spowodowany tym że przypadkiem 2 kolesi na motorach zauważył. Obstawiam że to była regularna harcownia okolicy zryta i przeorana a tych pacanów udało mu się złapać.
Za wjazd na hałdy kopalni odkrywkowej węgla brunatnego PAK`u jest na dzień dobry 6tyś zł kary jak podpisujesz ugodę bo jeżeli nie - sprawa idzie do sądu a tam wnioskują o minimum 20. I nikt tam nie upala.
Chcą jeździć - niech się spróbują dogadać z właścicielem terenu, czy mogą, gdzie mogą i jak mogą oraz ile za to by człowiek chciał. Pasuje - biorą, nie pasuje - nara.
Zgłoś
Płatek 2021-03-19, 10:04
Bez względu na to kto ma rację, mam nadzieję, że właściciel kamerki poszedł na policję z nagraniem.
Fakt, że większość użytkowników jest zachwycona tak prostackim zachowaniem domniemanych właścicieli terenu, świadczy tylko o tym, że większość tutaj musi byc takimi samymi narwanymi gburami. Smutna diagnoza ;p
Zgłoś
eMJay8086 2021-03-19, 11:29
@Lolekmko11
Po prywatnym terenie może sobie jeździć po pijaku jak ma ochotę.
Zgłoś
Bladziochreturn 2021-03-19, 12:34
Mam podobnie na swojej dzialce pod Warszawa. Chujki sraja mi psami po polu i lesie oraz wpieprzaja sie leszcze na koniach. Moja prywatna droge traktuja jak wlasna.
Zgłoś
michallpk 2021-03-19, 13:16
Kurwa, tyle lat jeżdżę i nigdy takiej akcji nie miałem, a szkoda...
Ja zawsze mam przy sobie długie trytytki, złapał bym takiego dziadka jednego z drugi mi przyczepił do drzewa na pare godzin...

Spoko że chłopaki się nie bili, bo to nigdy nie prowadzi do pozytywnego zakończenia, ale fakt na tych motocyklach tylko sobie waginy obijają.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-03-19, 14:25 2
michallpk napisał/a:

Kurwa, tyle lat jeżdżę i nigdy takiej akcji nie miałem, a szkoda...
Ja zawsze mam przy sobie długie trytytki, złapał bym takiego dziadka jednego z drugi mi przyczepił do drzewa na pare godzin...
Spoko że chłopaki się nie bili, bo to nigdy nie prowadzi do pozytywnego zakończenia, ale fakt na tych motocyklach tylko sobie waginy obijają.

tak przypialbys go do drzewa i bys mu glowe urwal, potem nasikal do szyi... taaaa
Zgłoś
A................r 2021-03-19, 15:18 1
chuj kogokolwiek interesuje że to teren prywatny , podniosł typ reke na mnie to mam prawo się bronić, i zajebać gościa, najwyżej dostałby kilka lat za przekroczenie granic obrony koniecznej
Zgłoś
Smokw 2021-03-19, 15:28 4
qwerq221 napisał/a:

Hahahah jakie łajzy jebane i oczywiście mówie tu o wieśkach wielkich właścicielach tereru hahaha xD jebane wsiuny niech sobie ogrodzą swoją własność to będzie jasne że teren prywatny i nikt mu jego zjebanych sadzonek nie ruszy kurwa ale też bym unikał wsiunów ale nie ze względu na to że bym się ich bał tylko z tego powodu że bałbym się że coś zrobie takiemu najebanemu wieśkowi i potem problemy ehh

Od państwowych dróg też się odwal. Lasy i drogi państwowe są wszystkich, a wy rozjeżdżacie je tymi piździkami. Nie stać Cię na tor to zmień hobby na bieganie. Łaś to nie cross.
Zgłoś
Lolekmko11 2021-03-19, 17:15
JaTylkonaChwile napisał/a:

- po prywatnym terenie moze sobie nawet nacpany jezdzic, chuj Ci do tego co koles robi na SWOIM, PRYWATNYM terenie?
Ty kurwa cymbale jakoś do tego lasu chyba musiał dojechać co czyli droga publiczna a po 2 to raczej teren od tego typa z meganki

Zgłoś
Gonzo971 2021-03-19, 21:15 1
Sam bym najebał tym piździelcom! Kurwa! W 100% rozumiem tego właściciela bo sam robię sadzonki i wiem ile to jebania a tu jeden z drugim w chuja leci że już wyjeżdżają! Do utylizacji motopizdy!
Zgłoś
lolczyslaf 2021-03-19, 21:36 2
picolo napisał/a:

Niech się motocipy cieszą że to nie juesej bo by już leżeli w tym dole odjebani za wtargnięcie na teren prywatny. Osobiście lubię motocykle ale nie zjebów na nich.

Weź spierdalaj ze swoim chujowym komentarzem. Widać, że chłopaki z motorów spoko i na spokojnie chcą sprawę rozwiązać. A wieśniakom co się dzieje, bo im na ich kurwa 100 ha polu ktoś, po drodze przejechał i bruzdy w drodze zrobił? Bo ćwoki, które nie płacą podatków, zusu i całego innego szajstwa straszne szkody ponieśli z racji przeoranej drogi? Dziad, który przyjechał na interwencję ewidentnie pijany i nawet, zdania słownie nie umie złożyć, a główny bohater złapał kilku chłopa na motorach, którzy nie koniecznie są przyczyną jego problemów, bo to kto inny mógł tam jemu po polu jeździć (kurwa straszne). Nie jestem fanem motopizd,, le te tutaj są naprawdę spoko, a banda wieśniaków, która NI JAK KURWA nie uczestniczy partycypacji kosztów publicznych sobie kozły ofiarne znalazła. Chuj im w dupe.
Zgłoś
maniu_1962 2021-03-20, 0:07
ANALizator napisał/a:

chuj kogokolwiek interesuje że to teren prywatny , podniosł typ reke na mnie to mam prawo się bronić, i zajebać gościa, najwyżej dostałby kilka lat za przekroczenie granic obrony koniecznej

Pierdolisz jak potłuczony
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem