Dzieciak wykonuje motyw z mario bross na akordeonie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
@up jeśli się nie ma pojęcia to się nie wypowiada. Są dwa rodzaje akordeonów: klawiszowe i guzikowe, wiem bo sam gram, więc daruj sobie te spiny, bo jesteś w błędzie.
Ryuk napisał/a:
Mi akordeon kojarzy się z wiejskimi imprezami na podwórkach Bimberek, rodzinka i ogólna libacja, 0 cyganów i 0 cygaństwa A jeśli komuś kojarzy się ten instrument z tym marginesem społecznym to jedyne co mi pozostaje to współczuć, że taki zajebisty sprzęt został w waszych umysłach spaczony przez jebanych cyganów. Chuj im w dupy.
od kiedy przesiadłem się z MPK do samochodu jestem tego samego zdania ;D
@ Ryuk
, Mnie tak samo, mój znajomy człowiek którego widziałem ostatnio 10 lat temu,
Oleś. Potrafi grać na akordeonie śpiewająco. dzięki niemu miałem stycznosc z takim instrumentem wogle, On sam jest wiekowy..
, Mnie tak samo, mój znajomy człowiek którego widziałem ostatnio 10 lat temu,
Oleś. Potrafi grać na akordeonie śpiewająco. dzięki niemu miałem stycznosc z takim instrumentem wogle, On sam jest wiekowy..
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów