📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tej fryzurze jej polszczyzna jest jakaś... taka cięższa do zrozumienia...
Jak u każdej polonistki, wkurwia mnie u niej te rozdziabianie mordy przy każdym słowie. No szczerzy tą japę jak by chciała bolca.
Ciekawe czy gałe opierdziela tak samo dobrze jak się wysławia??
I zawsze się wierci jak by siedziała na bolcu.
wkurwia mnie jej głos, może lepiej by brzmiała jakbym ją rżnął od tyłu
a tak wgl gdzie ta pizda takie anglicyzmy słyszy? w burdelu po godzinach?
a tak wgl gdzie ta pizda takie anglicyzmy słyszy? w burdelu po godzinach?
dla tej kobitki ni ma piwa i tak je będzie poprawiać słownie !
to jest sadistic ja chce kawałów o martwych płodach martwych płodach , przemocy , wulgaryzmów rasizmu
niech ona z tad spierdala na kwejka ok?
niech ona z tad spierdala na kwejka ok?
Giba się, jak pierdolony Rezus. Kręci się, jakby miała czopa w dupie!
co za paskudny kurwiszon
Narkotyki łagodne i mocne , padłem kurwa .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów