Uczta się polskiego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaa, to ją ostatnio waliłem w śnie... nie mogłem facjaty skojarzyć hehe
Nie wiem gdzie Wy macie oczy, zęby ze szparami, dziwna twarz, w ogóle jakaś niewyjściowa morda...
Zajebista, ale niesamowicie wkurwiająca. Moja kierowniczka wysławia się w ten sam sposób, nawet głos podobny i po prostu omijam ją szerokim łukiem, byle tylko z nią nie wdawać się w dyskusje. A dupa też zajebista. Poza tym, scena ze sucharem mega żenująca.
Powiem wam że nie wiem nad czym się spuszczacie typka jest ok ale szału nie robi a tej jej gadanie mnie poprostu wkurwia i w dupie mam że jasiu obszedł jezioro a jezioro zostało okrążone a jeszcze bardziej mam wyjebane na polski tego co mnie nauczyli w szkole wystarcza i żadna wkurwiająca polonistka nie będzie mi pierdolić jeszcze na sadisticu ;/
Kurwa nie wytrzymał bym z nią chwili .Wiecznie by mnie poprawiała .Takie są najgorsze uczone kurwa jebane hehe .Jestem ciekaw czy potrafi coś ugotować bo jak nie to jest nic niewarta.Produkt naszych czasów kurwa ;d
Nie no nie będzie mi paniusia mówić jak mam MÓWIĆ. Będę chciał powiedzieć "kciał" to tak powiem i wara mi od tego. Ponoć w 50% pOlska wolny kraj
podeślijcie linka jak będzie na red tubie do tej pory dajcie spokój
Biedronek dużo jest
Tzw "nauki" humanistyczne to nie nauka jest ! Tylko jakieś pierdolenie dla pół mózgów co ich myślenie bolało.
Matematyka jest be, fizyka be, biologia, chemia be, ale mam ambicję więc co ? Do policji albo studia humanistyczne.
hahah ! Albo seminarium, choć nie. Tam nie wszyscy przeżywają o zdrowych zmysłach... i dupach...
Tak. humanistyczne kierunki to dobre rozwiązanie. By nie musieć używać mózgu.. eh ! Ludzie...
Nauki ścisłe to są prawdziwe nauki o świecie w którym żyjemy. To nie humaniści wymyślili tranzystor, to nie humaniści odkryli że upływ czasu zależy od prędkości i pola grawitacji dzięki czemu ci biedni humaniści mają choćby... nie wiem, nawigacje w samochodach ? i cyfrową telewizję...
Powiedziałem swoje.
Jabani debile, trolle no i humaniści oczywiście zapraszam do hejtowania. Jak wrócicie z mszy na cmentarzu
Matematyka jest be, fizyka be, biologia, chemia be, ale mam ambicję więc co ? Do policji albo studia humanistyczne.
hahah ! Albo seminarium, choć nie. Tam nie wszyscy przeżywają o zdrowych zmysłach... i dupach...
Tak. humanistyczne kierunki to dobre rozwiązanie. By nie musieć używać mózgu.. eh ! Ludzie...
Nauki ścisłe to są prawdziwe nauki o świecie w którym żyjemy. To nie humaniści wymyślili tranzystor, to nie humaniści odkryli że upływ czasu zależy od prędkości i pola grawitacji dzięki czemu ci biedni humaniści mają choćby... nie wiem, nawigacje w samochodach ? i cyfrową telewizję...
Powiedziałem swoje.
Jabani debile, trolle no i humaniści oczywiście zapraszam do hejtowania. Jak wrócicie z mszy na cmentarzu
Mi tam dygnął...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów