18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
a................1 2013-07-26, 17:29 1
niech lepiej rozkręca ten show bo po skończeniu polonistyki to zostanie raczej bezrobotną......
Zgłoś
q................5 2013-07-26, 17:32
Jutro będą tylko wysyłajcie esemesy na numer 78934354554676 z dopiskiem: nieciekawa pseudo polonistka pokaże cycki trzepiącym.
Koszt 898 euro wietnamskich plus FAP (78%).
Zgłoś
soleosirup 2013-07-26, 17:32 1
Spajk napisał/a:

Po pierwsze pokaż piersi.

pierWsi
Zgłoś
darnok99 2013-07-26, 17:32 1
Czyli jednak da się coś robić po polonistyce.
Zgłoś
s................9 2013-07-26, 17:33 1
Nowa postać na polskim YT - to mi wystarczyło by nie wciskać play.
Zgłoś
J................D 2013-07-26, 17:33
jo mom swoja szprecha i nikt , ale to kurwa nikt mie niy bydzie uczyc jak mom godac ....
Zgłoś
YoogiGoogi 2013-07-26, 17:41
widać, że wakacje

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
Ciupas 2013-07-26, 17:42
Całkiem ruchable ale mnie wkurwia
Zgłoś
Raikiri73 2013-07-26, 17:42
Miło się jej słucha i tyle.

Humaniści na sadisticu... : (
Zgłoś
Leginek 2013-07-26, 17:43
Hmmm toć to widać, że panna se już robi materiał pod magistrat nagrywając to wszystko ;]
Co ja robię na pol/his to ja nadal nie wiem ale chujowo trochę ze strony tej pani, że cycuszków nie pokarzę :c
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-07-26, 17:43
Cycków nie pokaże, to może chociaż tyłeczka odsłoni kawałeczek
Zgłoś
wr77 2013-07-26, 17:46
za tą skaczącą kamerę powinni ją zajebać :E
Zgłoś
PiotrossS 2013-07-26, 17:47
Jak ona chce tutaj pier*olic o akcentach, to zapraszam do UK, tam zapewne sie doszuka sprzecznosci pomiedzy wypowiadaniem wyrazow.. czasem sam nie mam szans ich zrozumiec.
Mysle, ze ona powinna myslec bardziej przyszlosciowo.. po polonistyce hmm.. mcdonald's czy tam kfc, cos tej kategorii
Zgłoś
Captain's Burger 2013-07-26, 17:48
Słowo, cięcie, słowo, cięcie, profejsonaliści z jutuba. Do roboty byście się wzięli zamiast zaśmiecać sadistica!

"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Zgłoś
Jab7kO 2013-07-26, 17:50
Ale tak szczerze. Jakim cudem to ma 51 piw (W momencie pisania tego posta) ? Mówi że piersi nie będzie, więc nie rozumiem tego paradoksu...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów