18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Adulka 2013-07-26, 21:30 1
a mi się podoba, ktoś taki jest potrzebny bo Miodki poszły na emerytury a dziewczyna widać to lubi, dykcje ma nieskazitelną i wiedzę posiada też!
Zgłoś
BiszkoptWE 2013-07-26, 21:34
Jak pierwszy raz ją zobaczyłem to myślałem że to trans
Zgłoś
luek0 2013-07-26, 21:38
Słaba dykcja i do tego wada wymowy. Nie polcem.
Zgłoś
Koza_Kamil 2013-07-26, 22:46
Chce poprawiać innych a sama używa "no". I właśnie co to jest? Jaka to część mowy? A chuj wie. U mnie w szkole jak ktoś na j. polskim użył "no" to dostawał srogi opierdol. Cóż, łatwiej wytykać błędy innym.

Btw: wylizałbym całą.
Zgłoś
RHminus 2013-07-26, 22:48
a co jej tak buzię wykręca?

ech, zabawne, znalazła powołanie, bez sensu..... mówiąc inaczej "ić pani fchuj"
Zgłoś
a................e 2013-07-26, 22:52
Cyt. ..."tak SE myślę"...
Tyle w temacie języka polskiego.
Zgłoś
Pajoresko 2013-07-26, 22:56
humanistka jedna :p
niech prace znajdzie, a nie ludzi poucza
Zgłoś
Rosiq 2013-07-26, 23:02
Co wy tam od niej chcecie?
Polska język bardzo trudna!
A skoro ktoś chce go przybliżyć idiotom, to bardzo dobrze
Zgłoś
krystian0687 2013-07-26, 23:08
Zacznie uczyć w gimnazjum to trochę jej przejdzie ta podnieta
Zgłoś
sindbade 2013-07-26, 23:12
"SE" nie jest jako tako błędem językowym. Jest to po prostu naleciałość z gwary regionalnej np. Świętokrzyskie.
Zgłoś
marcing030 2013-07-26, 23:28
Wszystkie polonistki są pierdolnięte...
Zgłoś
baniako91 2013-07-26, 23:35
Mów co 5 sekund "nie do końca" i użyj dwukrotnie "że" w ciągu trzech słów, a następnie ucz mnie poprawnej polszczyzny
Zgłoś
boberm 2013-07-26, 23:44
Chyba każda polonistka ma taki wkurwiający ucho sposób wypowiadania się. Polecam oglądać bez dźwięku.
Zgłoś
przemas1234 2013-07-26, 23:48
nachylaj sie nie pitol

Zgłoś
Perlos 2013-07-26, 23:58
1:24 coś ją tęgo ujebało w rękę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów