Kiedy pojawia się okazja na posmakowanie egzotycznej pałki
Kiedy pojawia się okazja na posmakowanie egzotycznej pałki
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa to musi być ustawione, durne babsko
Kijem obiłbym jej mordę i obciął uszy za zadawanie się z czarnuchem.
On broni kurwy ssącej brudnemu murzynowi bo lubi cisnąc gościowi trollującemu sadoli udając kobitkę. Ty bronisz trolla. Nie wiem, nie podejmę się wartościowania tego bo znów mi bana wjebią.
Nikogo nie bronię. Odniosłem się do jednej wypowiedzi miłośnika brytyjskiego piękna. Nie insynuuj mi niedorzeczności bo sam zaczynasz bronić wypaczenie.
Co nie zmienia faktu, że pasztet przeokrutnie szpetny pod absolutnie każdym względem.
Nikogo nie bronię. Odniosłem się do jednej wypowiedzi miłośnika brytyjskiego piękna. Nie insynuuj mi niedorzeczności bo sam zaczynasz bronić wypaczenie.
Co nie zmienia faktu, że pasztet przeokrutnie szpetny pod absolutnie każdym względem.
No ok, po prostu jestem uczulony na Baronessę jak na każdego kto raz pisze w rodzaju męskim, raz żeńskim.
Co do baby z filmu... No stara. Jakby miała 20 lat mniej, to nie osadzalbys jej tak surowo prawdopodobnie. Mnie wiele razy bardzo zaskoczyło jak znajome wyglądały x lat temu. Przeskok aż trudny do uwierzenia...
No ok, po prostu jestem uczulony na Baronessę jak na każdego kto raz pisze w rodzaju męskim, raz żeńskim.
Co do baby z filmu... No stara. Jakby miała 20 lat mniej, to nie osadzalbys jej tak surowo prawdopodobnie. Mnie wiele razy bardzo zaskoczyło jak znajome wyglądały x lat temu. Przeskok aż trudny do uwierzenia...
Kiedyś to kiedyś jestem z jedną babą a już ze 20 lat
Chuja ważne jak wyglądały kiedyś. Liczy się tu i teraz i najlepiej na chuju.
Kiedyś to kiedyś jestem z jedną babą a już ze 20 lat
Chuja ważne jak wyglądały kiedyś. Liczy się tu i teraz i najlepiej na chuju.
A daj spokój, dobrze to było a o obecnej chujni szkoda gadać.
O, obrońca spasionych potomków siostro i owcojebców.
Najlepsze jest to, że wzięła upoconego gównianego chuja do japy i chciała jeszcze, miłośniczka serów z małpiej pały.
Przynaj się, to Twoja mama? Siostra? Ty?
nikogo nie bronię efekcie pękniętego kondoma
Ale fakt, upoconego gownianego chuja wzięła do japy.
a co cię tak dupka piecze ? chyba tez byś chciał że cię to tak oburzyło że wzięła do japy....poproś kolegę niech ci zapoda może ci wtedy przejdzie i nie będziesz tak zazdrosny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów