Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Zainspirowany filmikami które tu zobaczyłem, tymi jak ktoś wkręca ludzi na chatroulette czy omegle np jako Jason Statham, pomyślałem że można mieć z tego niezłą polewke. Postanowiłem spróbować podszywając się pod Justina Biebera, do podrobionego filmiku dodałem podkład i własne teksty i wbiłem na popularny videochat z nieznajomymi, reakcje niektórych ludzi były naprawdę zajebiste więc założyłem kanał, zacząłem nagrywać no i może cuś z tego będzie.

Na filmiku są tylko krótkie reakcje, z niektórymi fankami prowadziłem dłuugie rozmowy jako Justin Bieber
Z racji nieskończonej ilości wolnego czasu, postaram się kręcić kolejne części na bieżąco, pomysły możecie pisać w komentach
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
e................X 2013-10-27, 22:10 1
Proponuję na przyszłość robić jedną "rozmowę" naraz. 3 to niezbyt dobry pomysł, ciężko ogarnąć.
Zgłoś
denardes 2013-10-27, 22:13
łoj tam p🤬licie. jak sie nie możecie skupić to obejrzyjcie film 3 razy, pierw patrząc na reakcje z pierwszego, potem drugiego i na końcu z trzeciego okienka
Zgłoś
T................z 2013-10-27, 22:16
"jak masz w c🤬j wolnego czasu to weź się za normalną robotę "
Lol 24 piwa? Aha bo jakbyście wy nie musieli to na pewno biegalibyście codziennie na 6 rano podbijać kartę w zakładzie.
Zgłoś
R................L 2013-10-27, 22:40
00:00
-01:04
Download
Zgłoś
KMD 2013-10-27, 23:25 7
Niezależność finansowa? Tak się teraz mówi na bycie utrzymywanym przez rodziców ?
Zgłoś
z................1 2013-10-27, 23:56 1
Dobre too! udało ci się namówić jakąś idiotkę do rozebrania się dla "biebera" ?
Zgłoś
bastardone 2013-10-28, 8:23
Jak są fajne dupy pisz żeby cycki pokazywały !!
Zgłoś
M................e 2013-10-28, 8:28
denardes napisał/a:

między innymi mam tyle wolnego czasu, nie muszę pracować bo jestem niezależny finansowo.

"Za hajs matki baluj.."

denardes napisał/a:

zaczyna się ból dupy widzę

Tata wrócił z pracy widzę.
Zgłoś
paczfiko 2013-10-28, 13:52
strata czasu.

podpis użytkownika

<lol>
Zgłoś
R................m 2013-11-25, 16:31
W c🤬j śmieszne, brawo...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem