📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
on te mrowki prosi o eksmisje czy jakas firme windykacyjna wynajmuje?
mika006 napisał/a:
on te mrowki prosi o eksmisje czy jakas firme windykacyjna wynajmuje?
Na żywca zalewa...
Chuj na działce w górach sam lałem zaprawę murarską do ula os więc wybaczam
Cytat:
Z czym do ludzi?
byl juz podobny temat dawno temu "http://www.sadistic.pl/co-sie-stanie-jak-wlejesz-plynne-aluminium-do-mrowiska-vt79594,15.htm"
a moj post pozwolilem sobie zapozyczyc od riodoro1
No i mrówki poszły w pizdu. Jak by sobie jebną figurke na klopie po grochówie i pomalował ja na sreberko to w sumie to samo by wyszło nawet ekologicznie. No ale jest arcydzieło to przecie amelinium.
Jaz zalejesz płynnym metalem i spalisz całą kolonię mrówek, to... łał, ale artystycznie wyszło... no ale jest posprzątane, nie ma mrówek... a jak robili to samo z żydami, to teraz muszą przepraszać... mrówkę można spalić, a żyda już nie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów