0.40 palec w dupie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
0.40 palec w dupie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ja tych szczekających, śmierdzących kundli nie lubię... Na szczęście w Chinach mają z nich pożytek
Mojej znajomej taki pies wgryzł się w twarz, w policzek, nie puszczał dopóki karetka nie przyjechała i coś tam mu nie zrobili.
Co do Goldena to nie są w ogóle agresywne psy, bardzo delikatne więc nic dziwnego że się nie broni. Okropne to. Jakbym była właścicielką tego zaatakowanego psa to waliłabym po łbie tego skurwysyna.
Co do Goldena to nie są w ogóle agresywne psy, bardzo delikatne więc nic dziwnego że się nie broni. Okropne to. Jakbym była właścicielką tego zaatakowanego psa to waliłabym po łbie tego skurwysyna.
Ta rasa jest zbyt dużym zagrożeniem. Instynkt zabijania, który bez opamiętania próbuje zabić ofiarę iksde.
Drażnią mnie ludzie, którzy myślą, że wychowaniem uda im się w zwierzęciu wyeliminować takie instynktowne zachowanie jak na filmie. Niech spróbują go też oduczyć pić i żreć.
Jak to nie ma co się dziwić? Właśnie dlatego ta rasa powinna być zakazana, że przy pierwszym lepszym kontakcie upierdoli innego psa tak jak podałeś w swoim przykładzie.
ps. czyli w parku chodzisz z nim bez kagańca?
Drażnią mnie ludzie, którzy myślą, że wychowaniem uda im się w zwierzęciu wyeliminować takie instynktowne zachowanie jak na filmie. Niech spróbują go też oduczyć pić i żreć.
Mielzky97 napisał/a:
to nie kurwa park że sobie może luzem chodzić . Sam miałem ostatnio sytuacje kiedy typ puścił własnego psa do mojego mówiąc żeby się przywitał , to nie ma co się dziwić że go upierdoli .
Jak to nie ma co się dziwić? Właśnie dlatego ta rasa powinna być zakazana, że przy pierwszym lepszym kontakcie upierdoli innego psa tak jak podałeś w swoim przykładzie.
ps. czyli w parku chodzisz z nim bez kagańca?
Tak chodze w parku bez kagańca , lecz zawsze pies jest na konkretnej obroży i smyczy zapięty do mojego ciała tak co by nie zerwał się gdyby coś mu odbiło , nie mniej jednak zawsze unikam kontaktów z innymi zwierzami nie staram się prowokować takich zachowań u niego , ale przede wszystkim ogrom czasu psu poświęcam i szkolę go w ten sposób aby inne psy omijał szerokim łukiem .
Największymi winowajcami tych ras psów są Ci posiadacze co nic nie robią , bo ta prasja ma skłonności do agresji i to spore ale też tej rasie trzeba czasu więcej poświęcić niż tylko dawanie żarcia .
Ps. No tak to bywa w świecie nie każdy się lubić i tak też jest z psami tylko trzeba też umieć czytać sygnały wysyłane przez psa . Trzeba się znać , byle jakiemu Kowalskiemu bym takiej rasy za nic w świecie nie dał .
A i jeszcze jedno , gdyby mój pies chciał mnie zaatakować , upierdolić to nie przebierając w środkach bym go oddał do uśpienia , żeby humanitarnie . Kiedyś to by flaszkę kosztowało , ale takie czasy ^^
Największymi winowajcami tych ras psów są Ci posiadacze co nic nie robią , bo ta prasja ma skłonności do agresji i to spore ale też tej rasie trzeba czasu więcej poświęcić niż tylko dawanie żarcia .
Ps. No tak to bywa w świecie nie każdy się lubić i tak też jest z psami tylko trzeba też umieć czytać sygnały wysyłane przez psa . Trzeba się znać , byle jakiemu Kowalskiemu bym takiej rasy za nic w świecie nie dał .
A i jeszcze jedno , gdyby mój pies chciał mnie zaatakować , upierdolić to nie przebierając w środkach bym go oddał do uśpienia , żeby humanitarnie . Kiedyś to by flaszkę kosztowało , ale takie czasy ^^
Przyjemnie to się ogląda. Banda debili i tylko jeden coś warty pies który tępi inne siersciuchy. Miodzio
Tak z ciekawości, jakbym w takiej sytuacji poderżnął mu łeb, to co dalej?
domyślam się, że następny może być do zarżnięcia właściciel bo zacznie się podobnie zachowywać, ale nie o to pytam...
bardziej o kwestie prawne, to chyba wyższa konieczność?
domyślam się, że następny może być do zarżnięcia właściciel bo zacznie się podobnie zachowywać, ale nie o to pytam...
bardziej o kwestie prawne, to chyba wyższa konieczność?
wszystkie te rasy niebezpieczne, razem z shitbullami, powinny wymagac papierow od wlasciciela, do tego obowiazkowe OC i 100% odpowiedzialnosci za jakiekolwiek incidenty z takim zwierzeciem.
nienawidze tego gowna, oczywiscie wlasciciel nigdy problemu nie zobaczy, ale rownie dobrze z tygrysem albo niedzwiedziem ktos moze dla mnie chodzic. trzeba to uregulowac.
nienawidze tego gowna, oczywiscie wlasciciel nigdy problemu nie zobaczy, ale rownie dobrze z tygrysem albo niedzwiedziem ktos moze dla mnie chodzic. trzeba to uregulowac.
ex32 napisał/a:
Dobra. Co kurwa w takiej sytuacji? Nosić kose i wpić kundlu w łeb? Walić ślepo czy napierdalać czymś ciężkim po łbie? serio pytam?
wypatroszyć jak świniaka
jak mnie wkurwiaja te pitbulle srule, najgorsze psy jakie tylko mogą być. Tak sobie myśle ze w takiej sytuacji to bym wzial kurwa rozbieg i mu na kark skoczyl, a potem zajebal kopa w nos, jakby go ogluszylo to skakałbym dalej po jego czaszce, ąz bym skurwiela zajebał. kazdemu kto ma takiego psa 100 murzynskich chujów dupe bez masła.
Podduszenie pod szyją, każde Boże stworzenie odruchowo się przed tym broni, więc by się skupił na czymś innym niż gryzienie tej łapy. A nie ... zaraz...
Właściciele z kagańcami na twarzach ale pupilkowi to już nie założyli bo by się biedny męczył... Takie psy powinny być sprzedawane tylko jeśli ktoś zda test na inteligencję...
ex32 napisał/a:
Dobra. Co kurwa w takiej sytuacji? Nosić kose i wpić kundlu w łeb? Walić ślepo czy napierdalać czymś ciężkim po łbie? serio pytam?
gaz pueprzywy psiknac do nozdrza pitbulla
A co qwsytuacji jak taki wieprz zatakuje mojego pimpka i ja w obronie pimpka uśmiercam wieprza. Jakie konsekwencje prawne? Wie ktos?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów