📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fake czy nie , nie zmienia to faktu ze Ci ludzie mają jakiś niedowład rąk i niedoczynność mózgu... Plz die
Muszę powiedzieć że pomysł jest trochę głupi. A co, jeśli jakiś porządny obywatel chce np. odnieść pudełeczko do biura rzeczy znalezionych (nie dotyczy Polski ), a mniej porządny po prostu przeczytać napisy na nim?
w 57s fajne ma cycki
Chciałem tu przytoczyć kilka urywków filmu, ale wszyscy są zajebiście niepelnosprytni, jeden upada, drugi wyrzuca z rąk, banda maćków z Klanu. @Svenson też niezły, 12-latek trafił na złą stronę, obraża każdego, 'wrzuty' chyba ma z bluzgatora, ani śmieszny, ani .. nieważne. Piwo za film, należy się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów