📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eeehhh, chyba czas rozglądnąć się za nowym portalem skoro takie rzeczy to się pojawiają
Tatek dobry. Jeszcze zanim cycki wyrosły przyucza do prac kuchennych.
ktoś teraz musi zatłuc tą muchę co je wlazła
"I co teraz mam zrobić?"
"przelecieć mnie w ucho, żeby ten filmik wart był sadistica".
Przecież to nagranie nawet kurwa śmieszne nie jest.
"przelecieć mnie w ucho, żeby ten filmik wart był sadistica".
Przecież to nagranie nawet kurwa śmieszne nie jest.
co za jebniety filmik ale chociaz zboczency beda mieli na co strzepac
są cycki jest główna
Uwielbiam tutejszych haterów.
Wrzuci sie coś brutalnego to narzekają że za mocne.
Wrzuci się coś takiego to narzekają że to przecież Sadistic i musi być brutalnie.
Wrzuci się coś po prostu śmiesznego, to od razu że to nie JM
Generalnie na wszystko znajdzie sie hater.
Brak mi słów
A do wszystkich haterów:
Wrzuci się coś takiego to narzekają że to przecież Sadistic i musi być brutalnie.
Brak mi słów
A do wszystkich haterów:
Roszp napisał/a:
Uwielbiam tutejszych haterów.
Brak mi słów
A do wszystkich haterów:
To nie chodzi o "hate'owanie" tylko o to, że wrzucany jest tu filmik z jakąś niedojebaną dziewczynką, który co najwyżej może być materiałem dla pedofila, bo nie przedstawia sobą żadnej wartości. Zacznijmy tu kurwa wszyscy VHS-y z dzieciństwa wrzucać a potem dotykajmy się pisiorami po piętach. Ja wrzucam różne filmy, czasem były, czasem suchary, ale jak to się znalazło na głównej to ja nie czaję, bo to jest kurwa jedno wielkie nic. Gówno mnie obchodzi czyjaś rodzinna historia o tym jak jego dziecku mucha wpadła. Mam na to tak wyjebane, że aż sobie nie wyobrażasz.
Tak samo mówię jak się napierdole hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów