Sąsiedzi zareagowali i postanowili interweniować u odpowiednich służb.
Żona właściciela twierdzi, że mąż ogólnie to kocha zwierzęta.
oja macica moja sprawa
Mój pies moja sprawa
bo ktoś śmiał śmieć wpierdolić wychowawczo psu
Do tych wszystkich użytkowników, którzy nie widzą niczego złego w traktowaniu tak zwierząt. Jesteście zdrowo popierdoleni skurwiale dzieci Hitlera i nienawiści. Ja wszystko rozumiem i głęboko wierzę że to tylko zły dotyk z dzieciństwa tak się teraz odbija na waszym zdrowiu.
Do tych wszystkich użytkowników, którzy nie widzą niczego złego w traktowaniu tak zwierząt. Jesteście zdrowo popierdoleni skurwiale dzieci Hitlera i nienawiści. Ja wszystko rozumiem i głęboko wierzę że to tylko zły dotyk z dzieciństwa tak się teraz odbija na waszym zdrowiu.
Beage najbardziej chyba spierdolona rasa jaka istniała, mam takiego darmozjada i jego największe osiągnięcie w życiu to ojebanie ilości żarcia przekraczającej masę własną. Głupie, nieusłuchane, wiecznie nie nażarte, niszczące wszystko co ma dla właściciela jakąś wartość, ogólnie Magda Gessler nie poleca.
Z 3 psów które miałem tylko beagle sprawił, że przynajmniej 5 razy w ciągu 2 lat miałem ochotę go zatłuc (tylko ochotę bez tłuczenia). Są to niezwykle głupie i uparte psy, rozumiem typa. Mój beagle kiedyś uciekł po raz 9999 i po prostu nikt go już nie szukał.