📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przepraszam ludzkość za moich bezmozgich braci jeti. Naprawde jest mi przykro ;(
W pierwszym filmiku to była walka o pas organizacji KFC
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
ja bym ich do klatki wsadził. bynajmniej nie do walk
Ale końcówkę pierwszego filmiku mogliby sobie darować :/
rusek vs mudżin ?
To jak wódka vs KFC.
Czy mi sie wydaje czy w drugim filiku jak kolesia znokautował, to reszta czarnuchow tamtego zaczela gonic?
Mam zwidy czy w pierwszym filmiku jest "mudżyn" W białej bluzie z białym kapturem na głowie A swoją drogą biedna "walka" i jeszcze ta dupa na koniec ehhh...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów