Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najśmieszniejsze jest to, że Wy hejterzy nigdy na żywo murzyna nie widzieliście. Siedzicie przed pecetem i napierdalacie jacy to oni nie są licząc na milion piw i głośne brawa. A jedyne co możecie otrzymać - milion ludzi się z Was śmieje (toż przed komputerem jak w klatce, nie?), a głośno to Wam kości połamie murzyn.
Nie jestem hipokrytą jak zapewne już o mnie myślicie. Sam się śmieje z kawałów o czarnych i też po nich jadę, ale nie robię tego zawsze w ten sam sposób. Podłapaliście teksty o zoo, w tagach zamiast "murzyn" piszecie mudżyn i jaracie się tym że jesteście zajebiści. Gówno prawda. Jesteście żałośni, jak za przeproszeniem i bez obrazy, Wasi rodzice, którzy nie wychowali Was jak na cywilizowanych przystało.
Dziękuję za uwagę, teraz możecie hejtować.
Kim do kurwy nędzy są te "mudżyny"? Podręczniki i encyklopedie milczą na ten temat.
Tu definicja aex:
będzie kiedyś modernizacja tego odtwarzacza?
aby nie było offtopu: pierwsze 15 sekund było super ;o
@up
Mowicie, ze to malpy? No to ja tez sie do nich zaliczam i musze w tym jebanym zoo zwanym silownia placic 40⏠misiecznie zeby moc sobie tak pociwiczyc.
W moim mieście zoo i siłownia to dwa inne miejsca, nie ma też biletów miesięcznych. Raz do roku w zupełności wystarcza. A jeśli chodzi o siłownię to nie widziałem żeby ktoś tak ćwiczył o_0
Murzyni mają krótką przerwę w rozpierdalaniu Paryża.
Najśmieszniejsze jest to, że Wy hejterzy nigdy na żywo murzyna nie widzieliście.
Nie, najśmieszniejsze jest to, że ja widziałem i od tego właśnie zaczęła się moja "pasja". Więc wypierdalaj i sam wreszcie zobacz na żywo.
W moim mieście zoo i siłownia to dwa inne miejsca, nie ma też biletów miesięcznych. Raz do roku w zupełności wystarcza. A jeśli chodzi o siłownię to nie widziałem żeby ktoś tak ćwiczył o_0.
Nie udalo Ci sie bycie smiesznym, nie otrzymasz 10 piw za ta zalosna wypowiedz. W szkole widac nie uczyli sie o metaforach, przenosniach, itd. Naprawde nie udal Ci sie ten pojazd.
Jakbys chodzil dluzszy czas na silownie to byc wiedzial ile lat treningu kosztuje podniesc kilkanascie razy pod rzad 90kg miesni. Nie widziales zeby ktos tak cwiczyl? Na kazdej silowni ludzie probuja sie podnosic cwiczac w ten sposob plecy albo bicepsy, chyba, ze byles pojedzic na rowerku.
Nie udalo Ci sie bycie smiesznym, nie otrzymasz 10 piw za ta zalosna wypowiedz. W szkole widac nie uczyli sie o metaforach, przenosniach, itd. Naprawde nie udal Ci sie ten pojazd.
Jakbys chodzil dluzszy czas na silownie to byc wiedzial ile lat treningu kosztuje podniesc kilkanascie razy pod rzad 90kg miesni. Nie widziales zeby ktos tak cwiczyl? Na kazdej silowni ludzie probuja sie podnosic cwiczac w ten sposob plecy albo bicepsy, chyba, ze byles pojedzic na rowerku.
Dobra koksik nie napinaj się już tak bo ci biceps pęknie. Zakochana w sobie kupo bezwładnych mięśni, napinasz się, że na tej siłowni pakujesz a nawet się teraz po plecach nie możesz podrapać. So stfu EOT !
Tobie też nie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów