18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Muneo-Sukhoe
gurup • 2017-01-03, 14:52
Zapraszam na Muneo-sukhoe z cyklu "Sadol uczy, Sadol bawi", bo zakładam, że niewiele z was wie jak przyrządzić ośmiornicę

Jeśli boicie się, że dostaniecie raka od jej akcentu, to spokojnie można wyciszyć.

Polecam szczególnie:
-0:26 całą ośmiorniczka
-1:20 usuwanie wnętrzności
-2:48 ciekawy sposób oczyszczania przy pomocy soli
-4:17 gotowanie
-7:38 krojenie



I dla ciekawskich, którzy na pewno zaraz zapytają "A jak to smakuje?" już śpieszę z odpowiedzią. Otóż chuj wie
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Avatar
jimiq 2017-01-05, 10:13
komentarz autora rozwala.
Zgłoś
Avatar
S................e 2017-01-05, 11:48
Przecież kurwa ośmiornica nie ma smaku. Nie wiem na chuj to ktoś chce jeść (do tego te ceny) bo jak dla mnie to po prostu nie ma smaku.
Zgłoś
Avatar
eligurf 2017-01-05, 12:02 2
Ośmiornica dupy nie urywa, ale dobrze zrobione da się zjeść, przy czym łatwo spierdolić, że o gumowatych kalmarach nie wspomnę.

Tak dla zainteresowanych (dla kalmarów/kałamarnic i ośmiornic):
- usuwać błonkę z ciała i ramion (puszcza barwnik i potem wygląda to jak gówno);
- przed smażeniem/grilowaniem zahartować w wrzątku (zamyka pory i ogranicza wyciekanie soku ze środka);
- nie kroić na mniejsze kawałki jeśli technicznie nie trzeba (np. wielkość naczynia), dopiero po przygotowaniu - krążki z kalmara można od razu wyrzucić;
- bardzo krótko gotować, smażyć (kilka minut), zapiekać (maksymalnie kilkanaście minut), bo sok wychodzi ze środka i staje się to gumowato-chujowe.
Dodatki bez znaczenia jak kto lubi. Jak ktoś schabowego to majeranek, sól, pieprz, jajko + panierka i powinno smakować.
Zgłoś
Avatar
Clarx 2017-01-05, 13:09
przy usuwaniu wnętrzności poczułem smród przez monitor
Zgłoś
Avatar
1.Michal 2017-01-05, 13:33
Robiłem ostatnio ośmiornicę. Najlepiej wrzucić ją do garnka bez wody. Po chwili uwolni tyle swoich soków, że zacznie w nich pływać. Korzystałem z przepisu Makłowicza i jakoś mi to wyszło.
Zgłoś
Avatar
_WHATEVER_ 2017-01-05, 13:36
Niech se te obślizgłe gówno w pizdę wsadzi. Gdzie jest kurwa schabowy z kością ja się pytam!!!
Kurwa, polska kuchnia ma tyle frykasów, na chuj mnie żreć takie tam żelki pffff
Zgłoś
Avatar
thewhitestar 2017-01-05, 13:36
Jej twarz jest za żółta nawet jak na żółtka...
Zgłoś
Avatar
j................3 2017-01-05, 13:43 1
aby miała oryginalny smak musi być co najmniej w 4 innych pizdach
Zgłoś
Avatar
maciek24043 2017-01-05, 13:56
Ja pierdole jak to paskudnie wygląda
Zgłoś
Avatar
bollol_stern 2017-01-05, 14:18
Podobno w Grecji wpierdalają do pralki na wirowanie, żeby zmiękła. Tradycyjnie tłukli patykiem na skale.
Zgłoś
Avatar
eligurf 2017-01-05, 15:16
bollol_stern napisał/a:

Podobno w Grecji wpierdalają do pralki na wirowanie, żeby zmiękła. Tradycyjnie tłukli patykiem na skale.



Ano właśnie zapomniałem - koniecznie roztłuc mięsko lub lepiej (wygodniej) zamrozić, bo efekt ten sam.
Zgłoś
Avatar
bollol_stern 2017-01-05, 17:48
To całe żarcie jest dobre ale jest jeden kluczowy warunek, musi być świeże. A najlepiej żywe w momencie trafiania do gara, wtedy ma aromat, takie pomrożone to już nie to. Z polskich bajerów to raki, najlepiej.
Zgłoś
Avatar
Gizmolka 2017-01-06, 0:16
Agressive masagge jest najlepszy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem