18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
I................o 2012-08-28, 15:24
Prawie jak Naszynal Dżeografik
Zgłoś
valker04 2012-08-28, 16:41 1
Ale mnie wkurwia jak ktoś mówi, że jak ktoś nie ma żadnych tematów to nie ma prawa się wypowiadać... Już ktoś wiele razy o tym wspominał,ale przypomnę: Jeżeli nie kręcisz wysokobudżetowych filmów w hollywood to nie możesz powiedzieć, że ostatni film z Nicholasem Cage'em to było gówno? Możesz i pewnie tak robisz. Więc dlaczego nie pozwalasz komuś wypowiedzieć się o filmie? Przecież widz jest od oglądania i oceniania, a reżyser od kręcenia filmów i przyjmowania opinii. Oczywiście pomijająć fakt że tutaj nie ma mowy o reżyserowaniu czegokolwiek tylko znajdowaniu filmów i wklejaniu na sadistica.
Zgłoś
Vinewood 2012-08-28, 16:45 1
Cytat:

O nie, to okropne! Przecież to powinno być na hardzie, ludzie!!!

Ja pierdolę, to ma być Sadistic?!

Zgłoś
mindFucker 2012-08-28, 17:09
Hahaha, jak nap spiął dupe o to że komuś sie to nie spodobało

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.”
― Ernest Hemingway
Zgłoś
komandoklucha 2012-08-28, 18:00
dobre guwno
Zgłoś
Filo1 2012-08-28, 18:06
zajebiście popierdala sobie
Zgłoś
kelolan 2012-08-28, 19:15 1
Nap Limak napisał/a:

Obrazek

nic więcej nie trzeba dodawać.

sadistic.pl/images/smiles/7fa0af6055cd.png

Ta jest !!! Powalająca logika - nie dodajesz tematów to nie możesz krytykować gówna jak się nie podoba.

Bo krytyk musi być reżyserem jednocześnie, kibic - piłkarzem, a polityka to inny polityk pojechać może...

Co za DAŁN ten pojawiający się od jakiegoś czasu żałosny argument wymyślił?
Zgłoś
Kepacz 2012-08-28, 19:49
@Nap Limak

Nie wiem jakim trzeba być idiotą, by nie wyczuć w komentarzu ziomki ironii. I jeszcze tyle ludzie dało piwo...
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-08-28, 20:00 1
@kelolan

1. nie umiesz wstawić poprawnie homera?
2. tak, to jest argument. w większości dlatego, że, jak w przypadku ziomka22, ktoś dołącza jakieś 2 lata temu i narzeka na zawartość portalu samemu nic nie wnosząc. prosta zasada: nie podoba się, zrób lepsze/lepiej. bo zawsze łatwo jest narzekać i krytykować, ale ruszyć dupy nie ma komu.

Cytat:

Bo krytyk musi być reżyserem jednocześnie, kibic - piłkarzem, a polityka to inny polityk pojechać może...

beznadziejne porównania. większość krytyków, jeśli nie wszyscy, ma za sobą działalność przynajmniej w amatorskich produkcjach, nie ważne czy byli aktorami, reżyserami czy czym tam jeszcze. dlatego, że żeby krytykować musieli najpierw zrozumieć co to jest/jak działa/jak wygląda. praktycznie wszyscy kibice grają w piłkę. nawet jeśli nie są to wielkie kluby i wielkie mecze, to nie powiesz mi chyba, że widząc ich grających gdzieś nie nazwiesz ich piłkarzami? oczywiście, że to nie zawodowcy, ale np.: u aktorów też tak jest. obsada czegoś w stylu "trudnych spraw" to ludzie wzięci praktycznie z ulicy, a mimo wszystko nazywani są aktorami. a co do polityki: odnosząc się do tego jak wygląda demokracja, to każdy może krytykować poczynania polityków, bo krajem rządzi lud (według definicji). politycy to tylko nasi przedstawiciele, których sami wybieramy.

i mam wrażenie, że nie wiesz jak się pisze "DAŁN", downie.

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
Frank Drebin 2012-08-28, 22:04
Wrzucając jakiś temat na sadistica lub inny podobny portal trzeba się liczyć z krytyką i tyle, co z tego że ktoś ma 1000 tematów a ktoś inny 0? Ilość tematów powoduję większe wyczucie "smaku" i klimatu portalu?? NO kurwa chyba nie!
Ogólnie chuj w dupe Nap linkowi za chujowy temat i za wrzuty typu "a teraz pokaż wam profil użytkownika ktory jest dla mnie nie dobry"
Zgłoś
Infanymous 2012-08-28, 22:44
Krytykować mogą, tylko taka krytyka jest chuja warta... Skoro tacy wieczni narzekacze zakładają konto tylko po to, żeby napierdalać nic nie warte komentarze, samemu nawet nie STARAJĄC się udoskonalić portalu jakimiś perełkami wśród masy gówna zawartego według nich na głównej, to jaki sens ma branie takich ludzi w ogóle pod uwagę? Zresztą, napisałem już kiedyś - 15 piw -> podoba się -> poszło na główną, więc zamknij swój pluszowy ryj hejterze, bo twoje pierdolenie nic nie zmieni (mówią tutaj do ogółu hejterów i malkontentów ). Jak chcesz zmieniać portal, to sam zacznij wrzucać dobre rzeczy, ot co.
Zgłoś
Nap_Limak 2012-08-28, 22:58 1
Cytat:

Ta jest !!! Powalająca logika - nie dodajesz tematów to nie możesz krytykować gówna jak się nie podoba.

Oceniać temat może, jak najbardziej. Nie może natomiast wypowiadać się o forum, w którego wkład nie włożył nic, tylko swoje daremne komentarze, które do niczego nie prowadzą.

Cytat:

kelolan, zresztą i Ty nic nie wniosłeś by to forum zaczęło oddychać świeżym powietrzem, więc hejtując mój komentarz, hejtujesz tak naprawdę sam siebie, ale nie dostrzeżesz tego, bo jesteś zbyt ograniczony.

Kepacz napisał/a:

Nie wiem jakim trzeba być idiotą, by nie wyczuć w komentarzu ziomki ironii. I jeszcze tyle ludzie dało piwo...

Kepacz, idiotą jesteś Ty wypisując takie głupoty.

Frank Drebin napisał/a:

Ilość tematów powoduję większe wyczucie "smaku" i klimatu portalu?

Owszem, powoduje to "większe wyczucie "smaku" i klimatu portalu, tak samo jak staż na owym, ale co ty o tym możesz wiedzieć, mały, zagubiony człowieczku z internetu?

Frank Drebin napisał/a:

Ogólnie chuj w dupe Nap linkowi za chujowy temat

tobie chuj w dupę za bycie ignorantem oraz zapatrzonym w wyimaginowane wartości, które nie mają prawa bytu w świecie. Radzę się ubrać i wybrać z mamą jutro na zakupach zeszyty do gimnazjum, bo wrzesień zbliża się wielkimi krokami, plebsie. Chuj w dupę tobie po wsze czasy. Wypierdalać bym ci nakazał, ale nie zrobię tego, choć do takiego ignoranta pewno tylko i wyłącznie taki nakaz trafiłby.

valker04 napisał/a:

Ale mnie wkurwia jak ktoś mówi, że jak ktoś nie ma żadnych tematów to nie ma prawa się wypowiadać...

ma prawo się wypowiadać, oczywiście, ale w sposób, który nie będzie z daleka raził swoją hipokryzją. Nie robiąc nic dla forum, nie masz prawa go oceniać.

Cały Czas Stoi
Zgłoś
Frank Drebin 2012-08-28, 23:07
Żałosny jesteś!!
haha nie robiąc nic dla forum nie masz prawa go oceniać? no kurwa, same ocenianie i wypowiadanie sie na dany temata już jest czymś, także nie pierdol.

Cytat:

Radzę się ubrać i wybrać z mamą jutro na zakupach zeszyty do gimnazjum

Napisał typ który wrzucił film z kolorową rybką na portal SADISTISC!!!
Zgłoś
Nap_Limak 2012-08-28, 23:14
Frank Drebin napisał/a:

Żałosny jesteś!!

żałosne jest to, co wypisujesz, ale tego nawet nie jesteś w stanie zauważyć, ignorancie.

Frank Drebin napisał/a:

nie robiąc nic dla forum nie masz prawa go oceniać?

nie podoba się - ok. a dlaczego sam nie zrobisz czegoś, co ulepszy "gówniane" forum?
Hipokryci...

Frank Drebin napisał/a:

same ocenianie

samo, kolego

Frank Drebin napisał/a:

już jest czymś

gratuluję poglądów

Cytat:

Napisał typ który wrzucił rybkę na portal SADISTISC!!!

gdyby nie ten filmik, dalej żyłbyś w swoim ubogim światku i nic o świecie byś nie wiedział, nie wiedziałbyś nawet o istnieniu takiego murena, ale ciebie, ignorancie, pewnie i tak to nie interesuje.
ta "rybka" porusza się w tak znakomity sposób, że postanowiłem podzielić się z ogółem, dostało graniczne 15 piw i wyszło z poczekalni? tak, więc, gdy szukasz mocniejszych materiałów to wejdź na harda i pooglądaj sobie porozcinane ręce użytkowników.

Cały Czas Stoi
Zgłoś
Frank Drebin 2012-08-28, 23:30
Cytat:

gdyby nie ten filmik, dalej żyłbyś w swoim ubogim światku i nic o świecie byś nie wiedział

O takkk ten filmik sprawił że ten kto go oglądnął stał się człowiekiem światłym. Weź ty się jebnij w łeb
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów