18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Taka kobieta to skarb.

Minimalna znajomość angielskiego wystarczy

Serial Oz.

To jest ostania chwila, nadchodzi koniec, ja ci to uświadomię synu zanim sam spłonę, to jest ostatni moment który zobaczysz za życia, nadchodzi ostatnia chwila, zacznij odliczać.
Zgłoś
hommesucks 2014-01-27, 17:28 4
pakicito napisał/a:

przynajmniej murzyn wie do czego służy kobieta

po ilości postów i piw jakie wystawiłeś na sadolu, czas jaki musisz tu spędzać skłania ku konkluzji, że ty to na pewno wiesz do czego służy prawa dłoń (zakładając, ze jesteś praworęczny).

Est modus in rebus.
Zgłoś
BrainSeeker 2014-01-27, 17:28 2
wzruszyłem się

Zgłoś
pakicito 2014-01-27, 18:01
Cytat:

po ilości postów i piw jakie wystawiłeś na sadolu, czas jaki musisz tu spędzać skłania ku konkluzji, że ty to na pewno wiesz do czego służy prawa dłoń (zakładając, ze jesteś praworęczny).

wiem, jak każdy na sadolu - nawet żonaci
Zgłoś
ndksjfdsui 2014-01-27, 18:32 1
Czy mnie wzrok nie myli, czy to MR.EKO?

Pozdro dla kumatych
Zgłoś
mika006 2014-01-27, 18:33
do polaczka autora
polaczek w swiatowym lancuchu pokarmowym stoi nizej niz afro amerykan(niestety)
dlaczego!???!!
bo polaczek to pokretna ohydna glista ktora nie pogardzi zeby innego polaczka wpierdolic
czasem sie zdarzy ze taki polaczek wyewouluje na Polaka,niestety zdarza sie to bardzo rzadko.Powodem tego jest ze polaczki to insekty stadne i ciezko im zerwac z gory przekazanymi im instynktownymi zachowaniami.
By polaczek mogl sie przeksztalcic w pelni wartosciowego Polaka nalezy go oddzielic od stada na okres ok 2-3 lat
karmic jedynie piwem i marichuanenem.
W zadnym wypadku nie mozna dopuscic polaczka do pojazdow markiBMW lubVW Golfgdyz moze to spowodowac cofniecie ewolucji rozwojowej polaczka do poczatku lub w najgorszym wypadku nastapi smierc niewinnych osob(najczesciej dzieci)
Nalezy rowniez ograniczyc kategorycznie dostep do wladzy ustawodawczej lub wykonawczej
Zgłoś
Realbartu 2014-01-27, 19:31
^up

Znalazł się światowiec...
Zgłoś
hogg 2014-01-27, 22:25
_Azazel napisał/a:

No bo to oznacza, murzyn w innych językach jest "obraźliwe" - idiotyzm, poprawnie jest czarnoskóry... GÓWNO i tyle.

No nie bardzo. Kiedyś google translate tłumaczyło "trzech młodych brytyjczyków" na "three young muslims"

Nigger - to czarnuch, zdecydowanie obraźliwe
Negro lub Negr to murzyn, ale też mało lubiane.

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
kazik1985 2014-01-27, 23:19
Ludzie kawałek filmu gdzie murzyn zaczyna dostawać w pierdol a tu nagle ciach koniec.
Tak się nie robi.
Zgłoś
BrainSeeker 2014-01-27, 23:27
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów