📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i ja sie pyta kurwa gdzie są obrońcy zwierząt!!!
Porozwalam wszystkie sklepy, spłonie cały park
Nie zrozumiesz moich myśli, nie zrozumiesz marzeń
Dziś podpale całe miasto, będzie pełno wrażeń" Oi!
Podłączam się do chłopaków : Podajcie ,jak wiecie, co to za nutka w tle.................. Mam nadzieje ze nie szwabska , chociaz rammstein jest spoko a jest szwabski, ale jeden huj i tak mam nadzieje ze ta nutka nie jest szwabska
Cytat:
o widzę wysyp komentarzy jak to nienawidzicie murzynów, ruszcie dupy sprzed kompa gimbusy i wydymcie do jakiegoś, do zobaczenia na hardzie.
A co to murzyn to jakiś nadczłowiek, że jesteś taki pewny, ze spotkanie z takim osobnikiem skończyło by się źle dla "agresora"? Śmieszny jesteś. Chociaż.......swoją drogą.....podobno szympansy mają siłę "4 rosłych mężczyzn", więc może i masz rację
Ta nowa zabawa na festyn/przyjęcia rodzinne - jebnij murzynowi jedyne 5 €
haha 1 wszedł i cała grupka się przestraszyła i dobrze nie lubie patrzeć jak 1 biją 10 .... żałosne
ja jebie jeszcze go skuli ....
ja jebie jeszcze go skuli ....
Przypomniały mu się czasy jak w Kenii mieszkał i jak coś zbroił to go cała wioska kamienowała!!!
A ten pedał w okularach też powinien w pizdę dostać za pomoc czarnemu - jebany obrońca praw zwierząt
A ten pedał w okularach też powinien w pizdę dostać za pomoc czarnemu - jebany obrońca praw zwierząt
Co z piosenką? probowałam na midomi.com ale nie wykrywa ;/
interesuje mnie szczególnie od 1.45
interesuje mnie szczególnie od 1.45
3:41 jeszcze go policjanci wyruchali na oczach rozbawionej gawiedzi
U nas też tak powinno się traktować obcokrajowców, jak będą kozaczyć to wpierdol od przechodniów, albo spałowanie przez policję. Ale szkoda że nasze kochane prawko na to nie zezwala i zawsze się znajdzie jakiś jebany, ciemny lewak co myśli że jak uratuje jakiegoś czarnego szympansa czy jakiegoś brodatego muslima i pogodzi obie strony to zmieni świat na lepsze i zawzięcie broni obcokrajowca-kozaczka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów