Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja łapię, żeby się go pozbyć z domu, np złapać i wypuścić gdzieś dalej. Ty żeby zapie**olic. To nie brak logiki tylko różne wartości w życiu.
Widać, żeś mieszczuch i pewnie jakiś weganin albo zielony. Nie można się litować nad szkodnikiem. Nie masz pojęcia co potrafią te małe skurwiele.
To zajebisty masz domek że ci się szczury zaległy. Jak się im żarcia nie zostawia to nie przylaza. Działkowicze robia syf jak diabelskie pomioty a później się dziwią że im szczury wbijają na kwadrat. Mój dziadek też mial działke i jakoś do niego nie przylazily.
Polskie patusy też znaczą teren moczem i chuj. Wiele zwierząt tak robi.
Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o czym mówisz, to byś nie pierdoli takich głupot. Idź, spytaj dziadka o szczury i myszy szukające jesienią miejsca do przezimowania, wytłumaczy Ci jak to działa i jakie sprytne są te skurwiele w wyszukiwaniu sposobów na dostanie do się piwnic etc.
Wiesz np, że potrafią wspinać się po tynku? Takim, jakim pokryte są warszawskie bloki widziałem... Dość dawno w sumie, pewnie ze 20 lat temu takiego chujka zapierdalającego w nocy po bloku, musiał wyleźć z jednego balkonu i wlazł po ścianie na balkon piętro wyżej.
No, ciesz się tym darem wiedzy ode mnie. Spełniłem mój obywatelski obowiązek edukowania ludzi, których generalnie mam w dupsku i czuje się teraz ciut lepszym obywatelem
Ja łapię, żeby się go pozbyć z domu, np złapać i wypuścić gdzieś dalej. Ty żeby zapierdolic. To nie brak logiki tylko różne wartości w życiu.
Pułapka która mu upierdoli łeb w ułamku srkundy, a lep który generalnie męczy zwierzę, oblepia mu pysk, rozciąga skórę i więzi w męczarniach az nie zdechnie z głodu jak dla mnie robi różnicę.
Po prostu wkurwia mnie męczenie zwierząt. Ale już widzę, że internetowe kozaki się uruchomiły
Też wkurwia mnie męczenie zwierząt. Z drugiej strony może te lepy na gryzonie są sposobem na te cwansze? Szczury są inteligentne i szybko uczą się nowych zagrożeń.
Co do humanitarności metody.... Jakkolwiek zdarzało mi się pomagać różnym gównozwierzętom nawet sporym nakładem energii i czasu, to jednak w ramach eliminacji wkurwiającego mnie szkodnika jestem w stanie zaakceptować dowolna dawkę jego cierpienia
Kiedyś mysz mi się wjebała do oleju... Odpaliłem gaz, nie zapukał nikt na czas. Fajnie pływała, najpierw coraz szybciej, potem coraz wolniej.....
I pewnie tego kurwa nie nagrałeś! Nie ma wystarczająco mocnego epitetu, żeby cię zwyzywać!
Naklejac takie przy polqch bawelny zeby kolorowi z nich nie spierdalali
Ta jasne. I będą stać i nic nie zbiorą. Głupi pomysł.
I pewnie tego kurwa nie nagrałeś!.
Wtedy nie byłem użytkownikiem Sadistica. Teraz nagram w 4K.
A i jeszcze jedno, Wiewiór to też szkodnik
I to jeden z gorszych, po takim to i własna matka by nie zapłakała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów