📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eee... pewnie fotomontaż..w prawdziwym świecie to byłoby nie do pomyślenia
Wolał bym stracić kilka zębów przezywając go i usadzić go w pierdlu, żeby jego czarni koledzy mogli go porzadnie w dupsko wyruchać niż padać na kolana jak ten białas.
ale mi dlill... profesja schodzi na psy...
Admin to czarnuch !! Usunął mojego wcale nie rasistowskiego posta w którym napisałem tylko że nabił bym tą kure na pal ... :<<
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-02-22, 19:08 ]
Admin nie ma czasu czytać tych śmieci.
Dildo napisał/a:
jesli biały jest dilerem to czarny już nie żyje proste
To znaczy że "dilerem" to choroba zakaźna i w dodatku śmiertelna.
Moje też zostało usunięte..
Ale jak po obejrzeniu takiego czegoś można nie zbluzgać "człowieka rasy negroidalnej".
Ale jak po obejrzeniu takiego czegoś można nie zbluzgać "człowieka rasy negroidalnej".
Cytat:
No tak Admin sam stworzył ten śmietnik " sadistic.pl " i teraz wszyscy tu "śmiecą "
kuab91
chuj z tego że sprzedawał był na imprezie? zapłacił wejściówkę czyli płaci za miejsce targu, opłaty zostały uregulowane, podatek odprowadzony, tylko jakiś tępy murzyn bije swego pana
no pojebany
chuj z tego że sprzedawał był na imprezie? zapłacił wejściówkę czyli płaci za miejsce targu, opłaty zostały uregulowane, podatek odprowadzony, tylko jakiś tępy murzyn bije swego pana
no pojebany
kuab91 napisał/a:
Z tego co widzę to nikt z was nawet nie rozumie o czym oni rozmawiali. Murzyn się do niego pluł że sprzedaje dragi, więc go wypierdolił z klubu.
No i chuj z tym, pewnie sprzedawał czarnym dzieciom. po 2. nie bron czarnego !
Mudzin wydaje się spoko gościem. Według mnie to białas się nafukał i robił jazdy.
@up
No nie. aż kurwa tu za spamuje ! jaki do chuja MUDZIN ! macie głupią manie gimbusy pierdolone.
To już Adam zrywający jabłko w Raju brzmi normalniej
No nie. aż kurwa tu za spamuje ! jaki do chuja MUDZIN ! macie głupią manie gimbusy pierdolone.
To już Adam zrywający jabłko w Raju brzmi normalniej
na drzewo z czarnuchem
Sadol z prawdziwego zdarzenia po obejrzeniu tego filmiku by napisał:
"Nie ważne, kto kogo, ważne że pierdolnął..! I się poznęcał - podstawa."
... Ale co ja tam wiem, czas na mój komentarz.
Nie ważne, kto kogo, ważne że pierdolnął..! I się poznęcał - podstawa.
"Nie ważne, kto kogo, ważne że pierdolnął..! I się poznęcał - podstawa."
... Ale co ja tam wiem, czas na mój komentarz.
Nie ważne, kto kogo, ważne że pierdolnął..! I się poznęcał - podstawa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów