Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
job_twaju_mać 2012-09-22, 22:05 1
Misiekman napisał/a:

Czy ty kurwa wiesz debilu, że bezcześcisz najwyższe odznaczenie zarezerwowane tylko dla najodważniejszych bohaterów?
Jebnij się w głowę, bo póki wielu ludzi będzie miało takie podejście do spraw honoru jak ty- nasz naród będzie słaby.

Nie sądziłem, że ktoś to potraktuje tak poważnie Przykro mi, nie odznaczę cie medalem kretyna roku, bo nie mogłem znaleźć.
Zgłoś
M................n 2012-09-23, 14:10
Jesteś kurwa głupi jak but z lewej nogi. Tyle do powiedzenia o tobie mam. Kojarzysz zasadę decorum? Nie? Jakoś mnie to nie dziwi gimbolu. Idź do mamy. Może zdoła ci wytłumaczyc.
Zgłoś
job_twaju_mać 2012-09-23, 19:46
Misiekman napisał/a:

Jesteś kurwa głupi jak but z lewej nogi. Tyle do powiedzenia o tobie mam. Kojarzysz zasadę decorum? Nie? Jakoś mnie to nie dziwi gimbolu. Idź do mamy. Może zdoła ci wytłumaczyc.

Widzę, że nieudolnie starasz się mi dojebać. Rozumiem, że poznałeś dzisiaj nowe słowo i rzucasz nim na prawo i lewo. "Kurwa", " o tobie mam", "gimbolu", "idz do mamy", "jebnij się w głowę, no no popisałeś się nie ma co Połóż się, poczytaj sobie coś, odpocznij, może ci odejdzie ta złość.
Zgłoś
M................n 2012-09-23, 23:59 1
Nie staram sie ci dojebać. Po prostu wkurwia mnie jak ktoś szarga symbole mojej Ojczyzny w jakikolwiek sposób. Masz to w dupie jak widzę. Sądzić można po twoim wieku, że reforma oświaty działa skutecznie i z młodych, którzy powinni dbać o dobre imię Polski robi bandę debili, którzy nie rozumieją co to tak na prawdę jest honor Ojczyzny. Smutna prawda. Zrozumiesz to za kilkanaście lat, jak będziesz parobkiem jakiegoś Niemca albo Francuza.
Poza kłapaniem mordą i myśleniem, że jak jesteś wyszczekany i każdemu umiesz dojebać to świat leży u twoich stóp pokolenie dzisiejszych nastolatków nie posiada absolutnie nic. Zero kapitału intelektualnego, ambicji patriotycznych, nic pożytecznego dla narodu.
Rozpisałem się za bardzo ale mam nadzieję, że za kilka lat może pojmiesz o czym mówię.
I jeszcze coś. Codziennie poznaje nowe słowa.Jak każdy, kto sie rozwija intelektualnie.
A że lubię sobie rzucić czasem jakąś kurwą albo chujem to nie traktuj tego tak osobiście, To styl mojej wypowiedzi a nie słowa skierowane specjalnie do ciebie. Do ciebie faktycznie był debil i gimbol, choć możliwym jest, iż obraziłem tym większość debili i gimbusów. A tymczasem bywaj i trenuj na siłowni. Przyda ci się w chlewni u niemca albo na plantacji winogron. Nie mówię, że to zła praca bo żadna nie hańbi ale fajnie by było gdyby wasze postreformalne pokolenie było stać na coś więcej.
Zgłoś
job_twaju_mać 2012-09-24, 15:53 1
Misiekman napisał/a:

Nie staram sie ci dojebać. Po prostu wkurwia mnie jak ktoś szarga symbole mojej Ojczyzny w jakikolwiek sposób. Masz to w dupie jak widzę. Sądzić można po twoim wieku, że reforma oświaty działa skutecznie i z młodych, którzy powinni dbać o dobre imię Polski robi bandę debili, którzy nie rozumieją co to tak na prawdę jest honor Ojczyzny. Smutna prawda. Zrozumiesz to za kilkanaście lat, jak będziesz parobkiem jakiegoś Niemca albo Francuza.
Poza kłapaniem mordą i myśleniem, że jak jesteś wyszczekany i każdemu umiesz dojebać to świat leży u twoich stóp pokolenie dzisiejszych nastolatków nie posiada absolutnie nic. Zero kapitału intelektualnego, ambicji patriotycznych, nic pożytecznego dla narodu.
Rozpisałem się za bardzo ale mam nadzieję, że za kilka lat może pojmiesz o czym mówię.
I jeszcze coś. Codziennie poznaje nowe słowa.Jak każdy, kto sie rozwija intelektualnie.
A że lubię sobie rzucić czasem jakąś kurwą albo chujem to nie traktuj tego tak osobiście, To styl mojej wypowiedzi a nie słowa skierowane specjalnie do ciebie. Do ciebie faktycznie był debil i gimbol, choć możliwym jest, iż obraziłem tym większość debili i gimbusów. A tymczasem bywaj i trenuj na siłowni. Przyda ci się w chlewni u niemca albo na plantacji winogron. Nie mówię, że to zła praca bo żadna nie hańbi ale fajnie by było gdyby wasze postreformalne pokolenie było stać na coś więcej.

Proszę, to dla ciebie, żeby twój czas pisania tych wypocin nie poszedł na marne.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem