📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po tytule sądziłem że na film będzie o tym, jak kali zapierdolić kabel
Oglądając pierwszą sekundę myślałem że fake bo skąd murzyn w pracy ( kask na głowie ) ale potem się wyjaśniło
Oglądając pierwszą sekundę myślałem że fake bo skąd murzyn w pracy ( kask na głowie ) ale potem się wyjaśniło
Przyzwyczajenia po przodkach, sam się związuje
Coś czuję że "Pan Czekolada" miał by problemy z utrzymaniem posady nawet w zakładzie pracy chronionej
jakby podpierdalał z ulicy ozdoby świąteczne to by mu szybko poszło.
on udaje... to jest ich taktyka przecież... albo... ?
Przeczytałem na początku, że zwija kibel i nie wiedziałem o co chodzi, ale na szczęście najlepszy komentarz uratował sprawę .
Co w tym dziwnego? Jest to związane z pamięcią genetyczną, po prostu mają uraz do wszelkiego rodzaju lin/kabli i nie wiedzą jak ich używać. Wszystko to dlatego, że biali sami ich wiązali i nie nauczyli ich jak to robić samemu.
Jest to zwykłe następstwo rasizmu i wyzysku, którego ofiarami byli afrykanie.
Jest to zwykłe następstwo rasizmu i wyzysku, którego ofiarami byli afrykanie.
a ja myslałem że go prąd pierdyknie
gdy byłem w UK kumpel mi opowiadał jak kiedys w jakiejś tam fabryce małpiaci dostali gotowe kartony do złozenia w pudełko i ni chuja nie wiedzieli jak maja to zrobić, co nie znaczy ze rasa ma znaczenie. Tak jak wszędzie na świecie sa nie ogary życiowe kompletnie którym jak się czegoś dokładnie nie wytłumaczy to za nic nie wpadna jak to zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów