Wali se konia ten nasz koleżka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Wali se konia ten nasz koleżka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I to jest kultura przez duże K.
Szkoda,ze im sie nie spuscil na te telefony, moze by zwrocili uwage co odpierdala
Małpie figle
Sewwww napisał/a:
Ja pierdole ludzie siedzą i udają że nie widzą, dzieci małe słychać. Co oni kurwa zrobili z ta Europa, jedno wielkie gówno, masę śmieci ludzkich.
A ty byś podchodził do małpy bawiącej się flakiem? Nie wiadomo czy to nie ma wścieklizny czy innych chorób. Mam nadzieję że na następnej stacji czekał na brudasa chycel.
Sewwww napisał/a:
Ja pierdole ludzie siedzą i udają że nie widzą, dzieci małe słychać. Co oni kurwa zrobili z ta Europa, jedno wielkie gówno, masę śmieci ludzkich.
Tak, kurwa, w Polsce wcale nie ma ekshibicjonistów
I tak większość białych kobiet by miały mokro widząc go ubranego, a później marzenia o wielkiej murzyńskiej knadze by prysły! Haha! No bo przecież w internecie każdy czarny ma wielkiego...
ale jak to się mówi "krowa, co najwięcej muczy, najmniej mleka daje"
ale jak to się mówi "krowa, co najwięcej muczy, najmniej mleka daje"
ej debile! on jest upośledzony
Sewwww napisał/a:
To nie ludzie....
Sewwww napisał/a:
jakby kiedyś było ich mniej xD
kurwa a mi kilka osób mówiło, że ja to rasistą jestem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów