Tylko to dopiero po pokonaniu ostatniego bossa na lotnisku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Tylko to dopiero po pokonaniu ostatniego bossa na lotnisku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na lotniskach pod pretekstem bezpieczeństwa poniżają ludzi w zależności na jak nadgorliwego pracownika ochrony się trafi . Najgorsze , najbardziej skrupulatne i czepialskie są zawsze kobiety. Choćby o najbardziej absurdalną pierdołę się doczepiła to masz zrobić jak wredna służbistka ci każe. Choćbyś wcześniej na innych odprawach 100 razy przechodził z tym przedmiotem bez zastrzeżeń to gdy na kontrolerkę trafisz to się zdziwisz. Pozbyłem się przez babską nadgorliwość kilku fajnych rzeczy zaciskając zęby i przyjmując upokorzenie z pokorą a powinienem walczyć dzielnie do końca jak ten murzyn.
Grzeczny murzyn... Nie kopał po głowie leżącego i ładnie czekał aż tłuścioch będzie gotowy
Brodaty zjebał sprawę, Myślał że bije swoją starą.
Udało się, może lecieć
Nieodłącznie zastanawia mnie dlaczego i skąd małpiatki, wzięły tę pozę do bicia? Czyli lekko przygarbioną, z rozstawionymi nogami i lekko machając na boki łapskami które mają skierowane w dół i są one wyprostowane? A gdy coś mówią to lekko potrząsają rękoma góra-dół i wysuwają do przodu głowę.
Przecież tak to robią goryle. A oni uważają się za ludzi, choć nawet zachowanie mają jak człekokształtne
Jak zobaczycie, to na każdym filmiku tutaj, wszystkie małpiatki zachowują się identycznie, co ważniejsze, taka poza nie występuje natomiast u białych, ciapatych i u Azjatów.
Ba, nie występuje nawet u półmurzynów, czyli Latynosów, przecież kurwa, nawet brudasy z Indii takiej nie przybierają. Przybierają ją wyłącznie murzyni.
Przecież tak to robią goryle. A oni uważają się za ludzi, choć nawet zachowanie mają jak człekokształtne
Jak zobaczycie, to na każdym filmiku tutaj, wszystkie małpiatki zachowują się identycznie, co ważniejsze, taka poza nie występuje natomiast u białych, ciapatych i u Azjatów.
Ba, nie występuje nawet u półmurzynów, czyli Latynosów, przecież kurwa, nawet brudasy z Indii takiej nie przybierają. Przybierają ją wyłącznie murzyni.
Piwko dla Pana ciemniejszego.
Legenda głosi, że mudzinek bambo odleciał samolotem do Smoleńska
Co ten czarnuch miał w głowie, że śmiał podnieść rękę na białego Pana?! Przecież biały słusznie go przywoływał do porządku ręką po pysku na co czarnuch powinien grzecznie słuchać i spokornieć a ten, wbrew wszelkim normom wyskoczył do niego z łapami i go pobił! Natychmiastowa chłosta aż do śmierci dla tego czarnucha powinna być!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów