"W skrócie: Dziewczyna zgubiła telefon wiec postanowiła zadzwonić na swój numer. Bardzo miły 'afroamerykanin' zaproponował oddanie. Zamiast tego pojawił się z wielkim nożem i próbował ja zgwałcić. Na szczęście siostra znała kilka sztuczek i wywaliła gościa przez okno."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
"W skrócie: Dziewczyna zgubiła telefon wiec postanowiła zadzwonić na swój numer. Bardzo miły 'afroamerykanin' zaproponował oddanie. Zamiast tego pojawił się z wielkim nożem i próbował ja zgwałcić. Na szczęście siostra znała kilka sztuczek i wywaliła gościa przez okno."
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
złychuj napisał/a:
Jak ona wyjebała takiego czarnego harpagana z nożem przez okno?Co ona kurwa jest? Robocop?
Tyle że tam kobiety nie ważą 50-60 kg tylko 120 ;
Masa musi być
Autor opisu spokojnie może się udać do siedziby polshitu i zostać scenarzystą kolejnego sezonu "dlaczego ja". Jest szansa, że to będą najlepsze odcinki w tym roku.
Od razu po bródce widać że to prawdopodobnie murzyn wyznania ciapackiego.
złychuj napisał/a:
Jak ona wyjebała takiego czarnego harpagana z nożem przez okno?Co ona kurwa jest? Robocop?
fan zbigniewa stonogi ??
Oj tam, myślę, że tylko udawała, że się opiera, i trochę jej nie wyszło
Jak na moje, to sam wyskoczył przez to okno - aby się ratować. po głosie słychać, że to babsko zbyt piknę nie jest...
Aż dziwne, że nikt tego nie napisał. Czy ona jest pojebana umówiła się z typem u siebie/u niego w domu? Ja pierdole jakim idiotą trzeba być, w takiej sytuacji umawia się w jakimś miejscu gdzie jest dżo ludzi, pod centrum handlowym/sklepem/chuj wie czym.
Może miała guna. Guny ponoć odstraszają. Mogła go poczęstować tym gunem na koniec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów