Jednak nie Nowa moda "bujania" się po kwadracie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Jednak nie Nowa moda "bujania" się po kwadracie
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Luis: nie zesraj sie. Wiemy ze marzysz o tym zeby wydymal cie jakis wielki czarny kutas w dupsko dlatego ich tak lubisz. Ale nie musisz nam o tym powtarzac za kazdym komentarzem.
Pierdolicie, dzieciak wymiata; podrośnie i będzie wyrywać dupy w klubach; a nie kolejne zakładki na sadolu
P.S.
Tak, tak, siedze na sadolu
P.S.
Tak, tak, siedze na sadolu
jak za wlosy ja lachowo ciagnie xD
pewnie ukradł cos fajnego i sie cieszy
kurwa jakby byla impreza z murzynami ktorzy sie tak "bujaja" to pomyslalbym ze to stado zombi i zabawilbym sie w Left4Dead
Możesz wrzucić film jeszcze raz bo oglądnąłem a przegapiłem akcje, a chciałbym jeszcze raz to oglądnąć.
sam mam padaczke, nagrałbym siebie i pokazał wam jak to wygląda ale wtedy niestety mam atak
czeka go kariera xD
takl po zbiorach mały skurwiel prostuje plecy :]
I jak tu nie mówić że czarni to małpy, czy tam ludzie pierwotni..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów