📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I ta pizdeczka z Antify w 0:38
Nadal tam taki syf, bo mam zamiar w pazdzierniku tam jechać? Jest tu ktoś kto tam mieszka albo był ostatnio?
Odeszli od kosciola, pompowali imigrantów muzułmańskich. Moja społeczeństwo multikulti. Narazie żyje im się dobrze bo przejadają to co wypracowali w poprzednich pokoleniach a za następne pokolenia to oni będą wyjeżdżać do Polski.
Zachciało się kolonii zamorskich to się posiada takich "obywateli" którzy odwiedzają swoją stolicę w celach stricte rozrywkowych.
NataliaW napisał/a:
Odeszli od kosciola, pompowali imigrantów muzułmańskich. Moja społeczeństwo multikulti. Narazie żyje im się dobrze bo przejadają to co wypracowali w poprzednich pokoleniach a za następne pokolenia to oni będą wyjeżdżać do Polski.
Hehe optymistyczna perspektywa
Zamiast zajmować się Francją, która wam powinna koło chuja latać, lepiej byście kurwa na widłach kaczyńskiego wynieśli na stos, bo ten mały przykurcz zrobi z nami to co Łukaszenka zrobił z Białorusinami albo Kim z Koreańcami.
Film wręcz mrozi krew w żyłach.
Przez chwilę myślałam że dojdzie do eksplozji
Przez chwilę myślałam że dojdzie do eksplozji
Paryż , Londyn i Berlin to największe siedliska pseudogangów ciapatych połączonych z czarnuchami. Tylko ostry wpierdol lub ostra na brudasów.
Ciekawe kiedy to wszystko jebnie
Prawda jest taka ze to wlasnie ludzie ktorzy byli mlodzi w latach 70/80 zafundowali nam aktualne spierdolenie i poprawnosc polityczna. Sami spokojnie pozyli a swoim dzieciom i wnukom zostawili podwaliny lewactwa ktore teraz zalewa caly swiat.
W sumie to trochę szkoda Francji. Nawet ładny kraj a już nieodwracalnie zeszmacony.
longlong7 napisał/a:
no więc...
Powinni to puścić na cały świat tak żeby ludzie zobaczyli dokąd zmierzają w tym syfie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów