📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mez napisał/a:
Wybacz ale w dupie miałem lekcje j. polskiego, w dupie też mam twoje niuanse jak powinno się pisać póki. Jakiś debil Twojego pokroju kidyś stwierdził, że póki trza pisać zamknięte.
Chodzi o to, ze nauczenie się zasad ortografii i gramatyki to nie jest jakaś czarna magia, to są proste rzeczy. I jeśli tego nie ogarniasz, to znaczy ze jesteś głupszy od reszty. Właśnie fajnie, ze te zasady istnieją, bo od razu można zobaczyć z jakim debilem się rozmawia.
Mez napisał/a:
Ja wolałem uczyć się czegoś bardziej przydatnego w życiu i wybrałem swego czasu polibude. Pozdro dla kumatych inżynierów.
Jeśli dzięki Twojemu wyborowi polibudy zarabiasz powyżej średniej krajowej, to ok, wcale nie jesteś taki głupi. Ale jeśli mniej to jesteś zwykły mgr inż. Parobek
Nie ma sensu więcej odzywać się na wasze zaczepki z tego samego powodu nie grzebie się też w gównie bo zaczyna bardziej jebać.
Mez napisał/a:
Nie ma sensu więcej odzywać się na wasze zaczepki z tego samego powodu nie grzebie się też w gównie bo zaczyna bardziej jebać.
No faktycznie, panie "inżynierze", bez matury nie ma sensu się rozpisywać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów