Smacznego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
a ja bym kurwa sprobowal jednego, oni wpierdalaja i to zadowoleni, jeden nawet smakosz wydłubuje wnetrzności i macza w czyms by bylo lepsze. My wspirdalamy zgniłe ogórki i kapuche a są zajebiscie dobre. Moze to tez:P
Ogólnie coś ekspertów brak ostatnio. Wiedzcie, że was docenimy i się nie wstydźcie.
To jest jakiś słonowodny małż, jak ktoś chce sobie poszukać więcej to niech wygoogluje "Teredo".
To jest rodzaj małża zwie się świdrak okrętowiec który wpierdala statki [żywi się drewnem] a jako że Portugalczycy nie lubią jak coś wpierdala ich statki to się mszczą i wpierdalają to co je wpierdala
Może bym i zjadł, gdyby to kurwa nie przypominało larw much....
To ja już wole się użerać z żydokomuną i bandą złodziei niż wpierdalać żywe robaki.
Coś co trawi celulozę musi być smaczne. W końcu wołowina jest bardzo pyszna.
Bugini napisał/a:
Jak Timon i Pumba ale biali też nie lepsi, sprawdzcie jak wpierdalają małpi mózg
Chyba Ty.
Dlaczego w Afryce dzieci mogą pobawić się dłużej?
Bo ich mama na obiad nie woła.
Dlaczego w Afryce dzieci mogą pobawić się dłużej?
Bo ich mama na obiad nie woła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów